Főoldal Sorozatok A The Good Place sztárja, Jameela Jamil keltheti életre She-Hulk egyik legfélelmetesebb ellenfelét
Sorozatok

A The Good Place sztárja, Jameela Jamil keltheti életre She-Hulk egyik legfélelmetesebb ellenfelét

Újabb név csatlakozhat a She-Hulk című Disney+ sorozathoz.

362
She-Hulk

Az elmúlt időben több izgalmas pletyka is megjelent a She-Hulk-sorozattal kapcsolatban. Most éppen az a hír járja, hogy a The Good Place című sorozatból ismert Jameela Jamil csatlakozott a sorozathoz. A hírek szerint a gonosz Titania szerepében látjuk majd a képernyőn.

Ha hihetünk a legújabb hírnek, akkor a sorozat címszereplője az egyik leghírhedtebb ellenfelével fog szembenézni a Disney+ készülő sorozatában. Hivatalosan nem erősítette meg a Marvel Studios, de állítólag már aláírt a szerepre a színésznő, miközben a The Illuminerdi értesülése szerint Jennifer Walters egyik legfélelmetesebb ellenfelét fogja életre kelteni Jamil. Úgy tűnik, ez az a “Lucy” nevezetű karakter, akiről már a sorozat forgatása előtt olvasni lehetett, és ha a szereplőválogatáshoz mellékelt leírás pontosnak bizonyul, akkor a nemezis egy új oldalát mutatja be a Marvel. Bármennyire is megbízható forrásnak bizonyult az oldal, kezeljük pletykaként a hírt. Valószínűleg még eltart egy darabig, amíg hivatalos képet kapunk Tatiana Maslany She-Hulkjáról, de néhány nem túl jó minőségű kép már kiszivárgott.

A leírás úgy szólt, hogy egy Kardashian-szerű, a közösségi médiából ismert influencert keresnek, aki 30-as éveiben jár. A karakter leírása merőben eltér attól, amiről a képregényekben olvashattunk. Doctor Doom a Titkos háborúk során emberfeletti erővel, állóképességgel és tartóssággal (egy Titán erejével) ruházza fel a Mary McPherran karaktert.

A sorozatban Tataina Maslany alakítja majd Jennifer Walters főszereplőt, azt az ügyvédet, akiből She-Hulk válik majd, és történetesen Bruce Banner unokahúga. A Hamilton sztárja, Renée Elise Goldsberry nemrég csatlakozott a stábhoz egy Amelia nevű karakter szerepében, valamint Tim Roth is visszatér Förtelem szerepében, akivel először és utoljára A hihetetlen Hulk című filmben találkoztunk. Két új sztárt is bemutatnak majd a sorozatban, Ginger Gonzaga valószínűleg Walters legjobb barátnője (minden bizonnyal Jill Stevens) szerepében és Renée Elise Goldsberry ismeretlen szerepben. Tegnap egy másik érdekes pletykáról is olvashattunk, mégpedig hogy Hulk fia, Skaar is feltűnik majd a sorozatban.

Halott vagy című amerikai vígjátéksorozat rendezője, Kat Coiro fogja irányítani a pilotot és több más epizódot, míg a Rick és Morty írója, Jessica Gao fogja vezetni az írói szobát. Megjelenésről egyelőre nem esett szó, de várhatóan valamikor 2022-ben érkezik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.