Főoldal Filmek A The Batman két vágásával kísérletezik a Warner Bros., és az egyik egy titokzatos színész nélkül
Filmek

A The Batman két vágásával kísérletezik a Warner Bros., és az egyik egy titokzatos színész nélkül

Tényleg szerepet kap a filmben Batman ikonikus ellenfele?

393
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Több pletyka is kering a The Batman szereposztásával kapcsolatban, miszerint az Örökkévalók sztárja, Barry Keoghan egy titkos szerepben lesz látható Matt Reeves alkotásában. Kezeljük fenntartásokkal a pletykát, de úgy tartják, hogy a Sötét lovag legnagyobb ellenfele is látható lesz egy rövid vendégszerepre a filmben.

Bár eredetileg arról szóltak a hírek, hogy az Örökkévalók című filmből Barry Keoghan csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához, mint Jim Gordon nyomozó társa, Stanley Merkel, az utóbbi időben már inkább arról lehetett hallani, hogy ő játszhatja Jokert. Nem ördögtől való elképzelni, hogy Gotham City zűrzavarában a bűnözők bohóca is szerephez jut, és erre a szerepre tökéletes választásnak tűnhet az ír színész. A kérdés csak az, hogy nem túl korai visszahozni Jokert, hiszen Christopher Nolan 2008-ban neki adta a főgonosz szerepét a nagysikerű A sötét lovag című filmben, majd a DC Comics félelmetes ellenfelét láttuk a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmben.

A Joker mindig is fontos szerepet játszott a Sötét lovag nagyszabású kalandjaiban, az elmúlt években pedig a gonosztevő saját szólófilmet is kapott, éppen ezért a legtöbb rajongó abban bízik, hogy egy időre hanyagolják a bohócot, és más gonosztevők kapnak fókuszt a filmvásznon. A The Hollywood Reporter új jelentése talán rávilágít arra, hogy a Warner Bros. hogyan közelíti meg ezt a szorult helyzethez.

A lap nem tudta megerősíteni, hogy Keoghan játssza-e a Jokert, de megjegyzi, hogy “több forrásból is úgy tudjuk, hogy a Warner Bros. két különböző vágást tesztel a The Batmanből, az egyiket egy bizonyos színésszel, a másikat nélküle. A végső tesztvetítés pedig a múlt héten történt, és az egyik forrás szerint most dől el, hogy a stúdiónak melyik változat tetszik”.

A sorok között olvasva ez úgy hangzik, mintha a filmből tényleg létezne egy olyan változata, amelyben Jokert játssza Keoghan, és egy olyan, amelyben nem szerepel a színész. Érdekes lenne látni, ahogy Matt Reeves bemutatja Jokert a filmvásznon, különösen annak fényében, hogy milyen új oldalát ismerhetjük meg Rébusznak és Pingvinnek.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.