Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

A Terminátor: Sötét végzet új, akciódús előzetese a gépek háborúját ígéri a folytatásra

A Terminátor: Sötét végzet új előzetesében a gépek csatájának lehetünk szemtanúi, miközben többet megtudunk Gabriel Luna új gonoszáról is.

A Tim Miller rendezte Terminátor: Sötét végzet története onnan folytatódik, ahol James Cameron producer befejezte a Terminátor 2. – Az ítélet napját. A végzet elkerült minket 1991-ben, megakadályoztuk a Skynet számítógép-vírus eljövetelét, de a gépek nem adják fel, új, továbbfejlesztett gyilkológépeket küldenek vissza a múltba, hogy megöljék azokat, akik veszélyt jelentenek rájuk nézve a jövőben.

A folytatásban Arnold Schwarzenegger terminátor mellett – aki mellékesen Carlnak hívatja magát, s az elmúlt időben próbált beilleszkedni az emberek közzé – visszatér Linda Hamilton Sarah Connorja is, és ahogy a San Diego-i Comic-Conon James Cameron megerősítette, Edward Furlong is feltűnik majd John Connor szerepében a filmben. Ám az új Terminátor-film főszereplői ezúttal nem ők lesznek, hanem Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta és Gabrial Luna színészek karakterei.

És mikor máskor is mutathatták volna be a legújabb előzetest, mint most, hiszen tegnap volt az Ítélet Napja!

Sötét jövőt fest az új előzetes, melyben David mintha Kyle Reese – John Connor apja az első filmből – szerepében tűnne fel, aki lényegében egy továbbfejlesztett ember, ám a korábbi két Terminátor-filmmel ellentétben nem a Connorok védelmezésével bízták meg. Az új előzetesnek hála többet megtudtunk a történetről is.

A Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Még több a témában...

[Box Office-figyelő] 2019/45. hét: Meglepetés az első helyen, a Terminator: Sötét végzet pedig hozta, amit mindenki várt tőle

Tóth Bálint

Valószínűleg Arnold Schwarzenegger nélkül érkezik a The Predator

Kévés Bence Mihály

Az első hivatalos kép a Terminátor 6-ról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább