Szupercella 3. - Az Ördögverem

A Szupercella 3. – Az Ördögverem legújabb ízelítőjéből kiderült, ki lesz az ellenfél

Sylvester Stallone egyszerűen képtelen lemondani az akciósztár státuszáról, idén a Rambo V. – Utolsó vér mellett a Szupercella 3. – Az Ördögveremben is hősködni fog.

Sylvester Stallone egyszerűen képtelen lemondani az akciósztár státuszáról, idén a Rambo V. – Utolsó vér mellett a Szupercella 3. – Az Ördögveremben is hősködni fog.

Sylvester Stallone egyike azoknak az akciósztároknak, akik nem tudnak nemet mondani egy felkérésre. Ezt igazolja, hogy a korábban mutatták be a Rambo V: Utolsó vér első előzetese, ahol immáron ötödik alkalommal látjuk a Vietnamot is megjárt John Rambo bőrében, hogy megmentse barátja lányát a mexikói drogkartelltől. Stallonénak esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, hiszen a katonai akciófilm után visszatér a Szupercella 3. – Az Ördögverem folytatásban is.

Alig két héttel a Szupercella 3. – Az Ördögverem első ízelítője után máris befutottak az újabb képsorok, méghozzá egy korhatáros ízelítő formájában Sylvester Stallone legújabb akciófilmjéhez, ami végre azt is leleplezte, hogy ezúttal melyik ellenféllel kerül szembe főhősünk.

Ray Breslin (Sylvester Stallone) képzett szabadulóművész, aki csapatával az első részben már bizonyította, hogy nem ismernek lehetetlent, bármelyik börtönből képesek kiszabadulni. Az újabb részben Breslint azzal bízzák meg, hogy Lettország egyik brutális börtönéből kihozza egy hongkongi techguru lányát. Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót…

https://youtu.be/Q7PwN1BwSvo

A franchise szerelmesei örülhetnek, hiszen Stallone mellett visszatérnek a régi szereplők is, ismét képernyőn látjuk Dave Bautistát és 50 Centet is.

Szupercella 3. – Az Ördögverem országos bemutatója július 11-én lesz.

Total
16
Shares
Previous Article

[E3 2019] Új játékos univerzum van kialakulóban a Marvel's Avengers kapcsán?

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams olyanra kényszerült a Star Wars: Skywalker kora forgatása alatt, mint még soha

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!