Főoldal Filmek A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát hétvégén.

1.1k
Dwayne Johnson

Egykor szebb napokat is megélt Dwayne Johnson régi szerelmének hódolt hétvégén, amikor a WWE hétvégi meccsén a The Rock nemcsak hogy megjelent felkonferálni a résztvevőket, de ő is versenybe szállt. Erre most minden ideje meglesz, ugyanis a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai miatt jelenleg a teljes filmkészítés szünetel, így egy darabig eltart, amíg a Halálos iramban sztárját újra látjuk a filmvásznon.

A SmackDown péntek esti rangadója előtt már voltak olyan találgatások, hogy a Black Adam sztárja, Dwayne “The Rock” Johnson talán megjelenik. Ahogy arról a The Ring Report elsőként beszámolt, igaznak bizonyultak a pletykák, mert Johnson valóban megjelent, sőt, még szórakoztatta is a rajongókat.

Az Austin Theoryval folytatott heves oda-vissza csatározás után The Rock remek egysoros poénokat mondott. A WWE feltörekvő ifjú pankrátora mindent beleadott, de kevésnek bizonyult a The Rock ellen, aki még a jellegzetes People’s Elbow-t is bemutatta befejezésként.

A műsor későbbi részében a backstage-ben John Cena üdvözölte The Rockot a WWE-ben, nem sokkal azután, hogy ő maga is visszatért. Mindkettőjüket kényszerpihenőre küldték a hollywoodi sztrájkok miatt, ezért döntött úgy Cena és Johnson, hogy szabadidejükben újra szerepet vállalnak a pankrátorok között.

A profi pankrátor mentesült a sztrájk korlátozásaitól (mivel a péntek esti műsorban nem filmet reklámozott), és míg The Rock jövője a ringben bizonytalan, addig Cena esetében egészen más a helyzet, ő legalább novemberig marad. Johnson-nál inkább marketinghúzásról beszélhetünk, ugyanis a színész imázsa kissé megkopott a Black Adam bemutatója után. A film nagyot bukott, nem rendezte át az erősorrendet a DC Univerzumban, inkább elásta magát a Warner Bros. vezetőinél a színész az arrogáns és erőszakos próbálkozásaival, hogy kedvezzen a rajongókat Henry Cavill Supermanjének visszahozásával. Ez azonban nem egyezett a DC Studios akkor még be nem jelentett tervével, amiben ugyan Supermannek fontos szerepet szánnak, de egy másik, fiatalabb színésszel.

Az irónia persze az, hogy a film nagyobb sikert aratott, mint a DC Univerzum idei összes alkotása, beleértve a Shazam! Az istenek haragját és a Flash: A Villámot. Lehet, hogy a DC Studiosnak mégiscsak össze kellett volna hoznia azt a bizonyos összecsapást Supermannel?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Halálos iramban 7.
Filmek

A filmcím alapján egy grandiózus visszavágót ígér Dwayne Johnson főszereplésével érkező új Halálos iramban

Kiderült, milyen címmel jöhet Dwayne Johnson filmje, amiben visszatér egy nagy gonosztevő.