Wide Screen
Image default
Játékok

A Star Wars láz megfertőzte a Fortnite-ot

Szombaton Star Wars eseményen vehettek részt a játékosok.

A Fortnite-ot megszállták egy messzi-messzi galaxis lakói. Egészen pontosan a Risky Reels helyszínen tartott event-tel promózták a Fortnite játékosainak az érkező új filmet, a Skywalker korát.

Az esemény nyitányaként a TIE fighterek által űzött Millenium Falcon tűnt fel, a bolygó körül a hipertérből kilépő csillagrombolókkal egyetemben. Természetesen az Ezeréves Sólyom győzedelmeskedett és leszállt a játékosok közé, ám a meglepetések még csak ezután következtek. Geoff Keighley kivetülése egy izgatott rohamosztagossal felkonferálta a levetítendő videót és még maga J.J. Abrams is megjelent fortnite-osított formájában, hogy tovább fokozza a hangulatot, ezután levetítésre került egy kb. 1 perces klip a filmből, nem kis ovációt kiváltva a szerencsés játékosokból. A mellékelt youtube videón a teljes even-et végig tudjátok nézni.

A játékba természetesen in-game Star Wars tartalmak is érkeztek, mint a fénykard vagy birodalmi lézer fegyverek, melyek a játék állandó részei lesznek mostantól. Akik akarnak még új skinek-et is vásárolhatnak Rey, Finn és egy sith rohamosztagos képében.

Még több a témában...

George Lucas forgatja az Obi-Wan Kenobi spin-offot?

Kévés Bence Mihály

Chris Terrio, a Skywalker kora társírója elárulta, hogy a film kétrészes volt

Kévés Bence Mihály

A Disney bemutatta az első előzetest az előszereplős Dumbo-filmből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon