Főoldal Filmek A Star Wars Jedi: Survivor szinkronszínésze csatlakozott a Tron: Ares szereplőgárdájához
Filmek

A Star Wars Jedi: Survivor szinkronszínésze csatlakozott a Tron: Ares szereplőgárdájához

Jared Leto mellett újabb névvel bővült a Tron: Ares szereplőgárdája.

214
Tron

A Deadline számolt be arról, hogy Cameron Monaghan, a Shameless – Szégyentelenek sztárja csatlakozott a Jared Leto főszereplésével készülő Tron: Ares című film szereplőgárdájához. A Disney még az év elején jelentette be, hogy zöld utat ad a régóta várt harmadik Tron-filmnek. Monaghan karakterének kilétét egyelőre nem fedték fel, de a film Leto számítógépes programját, Arest követi, ahogy a mesterséges intelligencia a digitális világból átlép a való életbe.

Monaghan talán leginkább a 2011 és 2021 között 11 évadon át futó, Emmy-díjas Showtime-sorozat, a Shameless – Szégyentelenek című sorozatban alakított Ian Gallaghereként lehet ismerős sokaknak. Játszott a Fox Gotham című sorozatában is, ahol az elmebeteg ikreket, Jerome és Jeremiah Valeskát formálta meg. Monaghan kölcsönözte a hangját a nagysikerű Star Wars Jedi: Fallen Order és annak folytatásának a főszereplőjének is.

A Tron: Ares rendezője Joachim Rønning, aki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja és a Demóna: A sötétség úrnője című filmeket is rendezte a Disney irányítása alatt. Evan Peters, Jodie Turner-Smith és Greta Lee egészítik ki a Jesse Wigutow és Jack Thorne által írt film szereplőgárdáját. A forgatás augusztusban kezdődik, feltéve, ha az írók mellett a színészek nem kezdenek el sztrájkolni. A film producerei Emma Ludbrook, Jeffrey Springer és Leto, Russell Allen pedig executive producer.

A Tron-filmsorozat az 1982-es Tron című filmmel indult, amelyben Jeff Bridges alakította Kevin Flynn videojáték-fejlesztőt. Az eredeti filmet a vizuális effektjei miatt dicsértek főként. A filmvásznon nem vette meg a lábát, jegyeladásban nem ment nagyot, mégis sokan kultikus klasszikusként tekintenek ma már a filmre. Ezt követte a 2010-es Tron: Örökség című folyatás, amelynek főszereplőit Garrett Hedlund és Olivia Wilde személyesítette meg, és az ünnepi szezonban debütálva valamivel több mint 400 millió dolláros bevételt hozott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Befejeződött a Tron: Ares forgatása

A film rendezője néhány kulisszák mögötti fotóval ünnepelte meg a Tron: Ares...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.