Wide Screen
Filmek

A Sötét zsaruk főszereplői is viccelődnek a Trónok harca kávéspoharas bakiján

Az elmúlt héten a Trónok harca alighanem az ottfelejtett kávés pohárral került rivaldafénybe, amin a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül szereplői is viccelődtek egy sort.

Az elmúlt héten a Trónok harca alighanem az ottfelejtett kávés pohárral került rivaldafénybe, amin a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül szereplői is viccelődtek egy sort.

A Trónok harca világsikerű sorozat első részét még 2011-ben mutatták be, idén pedig a nyolcadik évaddal véget ér a harc a vastrónért, de hogy kié lesz a trón, arra még várnunk kell egy részt. Azonban a kultsorozat múlt héten nem a negyedik rész sztorijával sikerült felhívni magára a figyelmet, hanem egy az asztalon felejtett kávés pohárral. Szemfüles rajongók a sorozat egyik jelenetében kiszúrtak egy oda nem illő tárgyat, hogy Daenerys (Emilia Clarke) előtt ottfelejtettek egy kávés poharat.

Kétségtelen, hogy sok más rajongó mellett mi is jót szórakoztunk a snitten, amit később az HBO is elismert, majd javították a hibát. Így aki most szeretné visszanézni a negyedik epizódot, hiába keresi a poharat, nem fogja megtalálni az asztalon. A jelenethez sok mém készült, de talán a Sony legújabb Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül ízelítője lett a legszórakoztatóbb, melyben előkerül a neutralizáló is, amivel akár egy hibát is könnyen törölhetünk az emlékezetből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Made a mistake? We’ve GOT you covered. ? ? #MIBInternational in theaters June 14.

Sony Pictures (@sonypictures) által megosztott bejegyzés,

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Sötét zsaruk a Trónok harca bakiján szórakoznak, amire a GOT szó is utal a leírásban. Angolban sokszor a GOT (Game of Thrones) rövidítésen hivatkoznak a sorozatra, így nem véletlenül szedték csupa nagybetűvel a Sötét zsaruknál. Eközben a Starbucks azt is kiszámolta, hogy ezzel az apró bakival annyira sok helyre eljutott a Starbucks neve, hogyha mindezért fizetniük kellett volna, akkor csaknem 2,3 milliárd dollárba (!) került volna a reklám, ehelyett úgy kaptak ingyen reklámot, hogy még csak nem is starbucksos kávépoharat láttunk a jelenetben, hanem egy kis belfasti kávézó poharát.

A Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül országos bemutatója június 13-án lesz.

Még több a témában...

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

A készítők eredetileg filmtrilógiával zárták volna le a Trónok harcát

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat