a
FőoldalFilmekA Sony végre kitűzte a Bad Boys for Life új bemutatóját

A Sony végre kitűzte a Bad Boys for Life új bemutatóját

A sok csúsztatás és ígérgetés után a Bad Boys for Life végre kapott egy premierdátumot a Sony stúdiótól. Együtt hajtunk, együtt halunk, rosszfiúk egy életre…

A sok aggasztó hír után a Sony Pictures stúdió éjjel hivatalosan is bejelentette, hogy az eredetileg 2018-ra kitűzött Bad Boys harmadik részét 2020. január 17-én fogja bemutatni. Pedig Martin Lawrence tavaly agusztusban még temette a projektet, s arról beszélt, hogy szerinte esélytelen, hogy elkészüljön a folytatás. Ehhez képest új megvilágítást kapott a történet, ám részleteket ezúton sem kaptunk, hétpecsétes titokként kezelik Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Bennett (Martin Lawrence) hekusok következő őrült sztoriját. Azonban a Variety lap forrásai úgy tudják, két rendezőre, Adil El Arbi és Bilall Fallah párosra bízzák a filmet, produceri feladatokat Jerry Bruckheimer látja el.

A projekt sok kínkeserves percen van már túl. Először Joe Carnahamra bízták a forgatókönyv elkészítését és a rendezői teendőket, de ő tavaly márciusban lemondott a Bad Boys franchise nagy terveiről, s inkább a Sony Uncharted projektjére csoportosította át erejét. Carnaham akkor ütemezési konfliktusokra hivatkozva lépett a projekt éléről, míg mások arról beszéltek, hogy kreatív különbség támadt a stúdióval. Arról továbbra sem beszélnek, hogy Carnaham által elkészített szkriptet fogják felhasználni, vagy új írót keresnek a filmre.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.