Főoldal Filmek A Sony Pictures bejelentette a Karate kölyök új filmjét
Filmek

A Sony Pictures bejelentette a Karate kölyök új filmjét

2010-es film után a Karate kölyök visszatér a mozikba.

422
Karate kölyök

A Sony Pictures múlt héten bejelentette, hogy “az eredeti Karate kölyök-franchise visszatér a nagyvászonra”: 2024. június 7-re datálják az új Karate kölyök-filmet. Míg a franchise a Netflix Cobra Kai című sorozatának köszönhetően továbbél, ami most debütált az ötödik évaddal a streaming szolgáltatón, de a Sony Pictures új Karate kölyök című filmje lesz a franchise első projektje a 2010-es reboot óta, amelynek főszereplője Jaden Smith.

A 2024-es új film még nem kapott szinopszist a stúdiótól, illetve a szereplőgárdát és a stábot sem sem jelentették be. A Sony Pictures 2023-as naptárába bekerült még egy cím nélküli horrorfilm a Screen Gems-től, ami 2023. január 6-án kerül a mozikba, valamint a nagysikerű Keresés következő része, premierdátumot kapott 2023. február 24-én kerül bemutatásra a Storm Reid és Nia Long a főszereplőkkel készült folytatás.

A nagy bejelentés mellett a Sony Pictures több közelgő film megjelenési dátumát is eltolta. A Madame Web, a stúdió saját Pókember-univerzumában játszódó képregényfilm 2023. október 6-ai helyett 2024. február 16-án kerül bemutatásra. A film főszereplőjét Dakota Johnson játssza, mellette Snydney Sweeney is feltűnik. Egy másik Pókember-univerzumban játszódó film, az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével Kraven, a vadász 2023. január 13-ról 2023. október 6-ra tolódott. Egy cím nélküli Sony/ Marvel-filmet 2024. július 12-re datáltak.

A Chris Pratt szinkronhangjával érkező Garfield 2024. május 24-én, az amerikai Memorial Day hétvégén kerül a mozikba (2024. február 16-ról áthelyezve). Scott Beck és Bryan Woods (Hang nélkül) forgatókönyve alapján Adam Driver főszereplésével készült 65 című thriller 2023. április 28-ai helyett 2023. március 10-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.

Madame Web
Filmek

Nem valószínű, hogy Dakota Johnson újra eljátszaná Madame Web karakterét

Nem meglepően a színésznő tetszését sem nyerte el a film végső változata.