Főoldal Filmek Változott a Kraven, a vadász és a Madame Web bemutatója; a Sony Pictures kitűzte a Pókember 4. bemutatóját?
Filmek

Változott a Kraven, a vadász és a Madame Web bemutatója; a Sony Pictures kitűzte a Pókember 4. bemutatóját?

410
Sony Pictures

A Sony Pictures péntek este bejelentette az új Karakte kölyök-filmet, valamint teljesen átrendezte a közelgő filmek bemutatóit. Új időpontban kerül a mozikba a Kraven, a vadász és a Madame Web, és egy cím nélküli projekt is helyet kapott a naptárban, amiről sokan úgy gondolják, hogy ez lehet a Pókember 4. premiernapja.

A Sony Pictures kisebb felfordulást okozott a naptárban az átrendezéssel. J. C. Chandor rendezőtől a Kraven, a vadász 2023 januárról átkerült 2023. október 6-ára a naptárban, míg S. J. Clarkson Madame Web című filmje 2024. február 16-án kerül a mozikba. A stúdió egy “cím nélküli Sony/Marvel Univerzum” film premierjét is előrébb hozott 2024. július 12-ére.

A 2024. júliusi időpontra a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom folytatása a legvalószínűbb, nem lennénk meglepve, ha a stúdió valójában a Tom Holland főszereplésével készülő a Pókember negyedik kalandját mutatnák be a filmvásznon. A Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben is ugyanebben az időpontban jött ki. Mindkét film kasszasiker volt, világszerte több mint 1 milliárd dollárt hozott.

Ezzel a probléma csak annyi, hogy a Marvel Studios már 2024. július 26-ra datálta a Mennydörgők filmjét, kötve hisszük, hogy a Pókember 4. részét ilyen rövid időn belül bemutatnák egy másik Marvel-film premierje után. A két stúdió csak annyit árult el, hogy dolgoznak a folytatáson, de hogy mikor tér vissza Peter Parker a filmvászonra, az még a jövő zenéje. Talán a Sony Pictures vezetői úgy gondolják, hogy a Pókember még a 2025-ös Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború előtt visszatérjen egy szólófilmben.

A Kraven, a vadász már az utómunkálatokba lépett, a film főszerepét Aaron Taylor-Johnson játssza Sergei Kravinoffként, a mellékszereplők között Ariana DeBose Calypso szerepében, továbbá Christopher Abbott, Alessandro Nivola, Russell Crowe, Fred Hechinger és Levi Miller.

A Madame Web forgatása jelenleg is tart, és várhatóan október végén fejeződik be. A főszerepben Dakota Johnson lesz látható, a mellékszereplők között pedig Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott és Zosia Mamet.

Kraven
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.

Madame Web
Filmek

Nem valószínű, hogy Dakota Johnson újra eljátszaná Madame Web karakterét

Nem meglepően a színésznő tetszését sem nyerte el a film végső változata.