Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony már dolgozik a Venom 2 részen, benne Vérontóval

Ahogy arra számítani lehetett, a sikeren felbuzdulva a Sony bejelentette a Venom második részét, melyben Tom Hardy mellett Woody Harrelson is visszatér.

A Variety értesülése szerint az elsöprő világsiker után a Sony Pictures hivatalosan is elkezdett dolgozni a Venom folytatásán. A stúdió nem szeretne kockáztatni, a jól bevált receptet szeretné újra elővenni, tehát a szkriptet egy olyan emberre bízza, aki részt vett az első film előkészületében, éppen ezért az első részt is jegyző társíróra, Kelly Marcelre bízzák a forgatókönyvet. A főszerepben továbbra is Tom Hardy-féle Eddie Brockot látjuk, mások mellett Michelle Williams (Anne Weying) és Woody Harrelson is visszatér, azonban Harrelson szerepe sokkal izgalmasabb folytatást ígér, hiszen ő lesz Vérontó, akivel a film végén találkoztunk a rácsok mögött.

A rendező kiléte már nem annyira borítékolható, ugyanis Ruben Fleischer jelenleg a Zombieland folytatáson dolgozik. A Sony hivatalosan még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a Venom második részét, de korábban két filmet is előjegyzett 2020-ra, és ezekből az egyik egy Pókember univerzumban játszódó spin-off lesz, ebből már nem nehéz kitalálni, hogy 2020 októberre kiírt titokzatos premier csak a Venom 2 lehet.

Venom nem talált kihívóra az első részben, még a félelmetes Káosz sem tudott győzedelmeskedni felette, pedig az egyik legerősebb szimbiota káoszt teremteni a Földön. Ezek után csak remélni tudjuk, hogy a második részben Vérontó méltó ellenfélnek bizonyul majd, s legalább annyira lesz gonosz, mint a képregényekben, illetve a készítők tanultak a korábbi hibákból, s nem esnek újra olyanba, hogy közhelyesen bánnak el a film főgonoszával.

Cletus Kasady Vérontó

Még több a témában...

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

Jövő héten indul a PlayStation Player Celebration

Sinka Tamás

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon