A Sony már a következő nagy dobásainak megjelenését promózza

Egy trailer árulja el, hogy hozzávetőlegesen mikor számíthatunk a megjelenésekre.

Küszöbön a PlayStation 5 megjelenése, nagyjából egy hét múlva már használhatják a gépet, akik sikeresen előrendelték. Az első játékok köre kissé szűkös, de cserébe minőségi szórakozást takar. Minden gépen ott lesz ugye az Astro’s Playroom, mellé pedig érkezik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (friss launch trailere ma debütált), a Sackboy: A Big Adventure és a Demon’s Souls.

Mi a helyzet viszont a többi már ismert címmel, amelyek megjelenéséről eddig nem tudtunk pontosabbat? A Gran Turismo 7 esetében már hallhattunk pletykákat, és ez most meg is lett erősítve, ugyanis a Sony kihozott egy új PlayStation 5 reklámfilmet, amely a first party játékokra fókuszál. A hatodik másodperc környékén ugyanis feltűnik egy ártatlannak tűnő felirat a képernyő alján, mely szerint az autós játék mellett a Ratchet and Clank: Rift Apart és a Returnal is 2021 első félévében érkezik majd. Ezzel csatlakoznak a Destruction AllStarshoz, amelyről még korábban kiderült, hogy jövő évre csúszott.

Ez azonban nem minden, a Horizon Forbidden West is szerepel a listában, ez viszont 2021 második félévére datálva. Egyetlen komoly hiányzó van az ismert bejelentések közül, ez pedig a God of War: Ragnarok. A játékból eddig szinte semmit nem láttunk a logóján kívül és ebben a trailerben sem szerepel, így sajnos van okunk feltételezni, hogy ennek a megjelenése még a messzi homályba vész.

Total
0
Shares
Previous Article

TESZT: Assassin's Creed Valhalla

Next Article
Johnny Depp

A rajongók petícióval tiltakoznak Johnny Depp kirúgása ellen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!