Főoldal Játékok A Sony ideiglenesen szinte teljesen leállítja a PS4 gyártását
Játékok

A Sony ideiglenesen szinte teljesen leállítja a PS4 gyártását

A japán gyártó másik termék készítésére fekteti a nagyobb hangsúlyt mostanság.

171
A logo sits on the front of a Sony PlayStation 4 (PS4) games console, manufactured by Sony Corp., in this arranged photograph taken in London, U.K., on Friday, Nov. 15, 2013. Sony, who released the PlayStation 4 game console today, is confident it can meet analysts' sales estimates of 3 million units by year-end, exploiting an early advantage over Microsoft Corp.'s Xbox One. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Ahogyan már írtunk róla, több kereskedő is azt a tájékoztatást kapta, hogy bizonyos konzolokból nem érkezik már utánpótlás és ahogy szépen lassan kifutnak a készletek, nem lesznek már többet elérhetőek megvásárlásra. Most egy másik folyamatot figyelhetünk majd meg, hiszen a Sony Japan tájékoztatása szerint a fekete PS4 Slim 500GB modellen kívül minden más PS4 gyártását leállítják egy időre. Igen, nem fog mostanában sok Pro modell sem készülni és másik színvariánst se várjunk.

A hivatalos indoklás szerint a teljes gyártókapacitást át fogják állítani (vagy már meg is tették ezt) PS5-re, hogy ki tudják szolgálni ezt az elképesztő keresletet. Egyenlőre ez csak ideiglenes, szóval még valószínűleg lehet majd egy ideig kapni a PS4-et és az elmondottak alapján támogatva is lesz egy ideig. Elég örvendetes információ ez azoknak, akik az új gépekre várnak, hiszen valószínűleg az egész világon ezt fogják tenni a hatalmas kereslet miatt.

Nem úgy néz ki, hogy egyhamar megszűnne az igény az új konzolok iránt, hiszen a japánok próbálnak minél csábítóbbak maradni az exkluzív kínálatukkal. Szinte biztosan el fog adni egy pár gépet a Horizon Forbidden West is, de ha esetlegesen év végén megérkezik a God of War Ragnarök, akkor hasonló keresletre lehet majd számolni, mint tavaly ősszel volt. A jövő fényes a Sony előtt, már csak azt kell megélnünk, hogy legyen normális készlet a gépükből.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.