A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Egyre közelebb kerülünk az állítólagos nyári PS prezentációhoz.

Mozgalmas hét volt a mostani és már az előző is. Rengeteg érdekes dolog történt és láthattunk jobb és rosszabb E3-as prezentációkat is. A Microsoft és a Nintendo például egészen kiválót adott elő, azonban voltak olyan kiadók, amelyek finoman szólva nem erőltették meg magukat ezen ügyben. A harmadik nagyobb konzolgyártó azonban még adós a nyári előadásával amelyre természetesen az E3 keretein belül most sem került sor.

A hírek szerint azonban már nem sokáig kell várnunk. Egyre több jel és pletyka mutat arra, hogy pár héten belül megkapjuk a várva várt Sony prezentációt is. Ha minden igaz nem a szokásos State of Play keretein belül, hanem egy egészen más eseményt tudhatunk majd magunkénak akkor. A régebbi időket visszaidézve megint PlayStation Experience-t tartanak a nagyközönség számára.

A jelek legalább is erre utalnak, ugyanis a Sony levédette eme esemény nevét. Volt egy korábbi szivárgás, ami egy belső levelezésre utalt. Ebben láthattuk először a következő PlayStation Experience nevét leírva. Innen már elég valószínű, hogy igazak voltak az állítások abban a hírben. Megemlítte továbbá ez a híresztelés azt is, hogy az esemény fókuszában természetesen a Horizon Forbidden West lesz majd. Ennek megtudhatjuk majd a megjelenési dátumát is, amely ez szerint November 30-ára tehető és először kerül majd a szemek elé az új PSVR2 is. 

Total
1
Shares
Previous Article
Vasember Hadigép

Bob Chapek állítása szerint az Armor Wars című Disney+ sorozat csillapítani fogja a rajongók Vasember utáni éhségét

Next Article
Ms. Marvel

A Ms. Marvel legújabb forgatási fotóin Iman Vellani megmutatta Kamala Khan szupererejét

Related Posts