Főoldal Filmek A “Sólyomszem” sztárja, Jeremy Renner így reagált a “Fekete Özvegy” stáblista utáni jelenetére
Filmek

A “Sólyomszem” sztárja, Jeremy Renner így reagált a “Fekete Özvegy” stáblista utáni jelenetére

Nem úgy, ahogy azt mindenki várná.

182
Sólyomszem

A Covid-19 járványnak köszönhetően több mint egyéves késéssel került sor a Marvel Moziverzum 4. fázis bemutatójára. Eredetileg a Fekete Özvegy című indult volna a következő fázis, helyette januárban a WandaVision Disney+ sorozatával kezdetét vette egy új időszámítás, és a Scarlett Johansson főszereplésével egyszerre jelent meg a Disney+ szolgáltatáson és a mozikban a film. A kritikusok egyébként jól fogadták, de nagyobb figyelmet kapott Scarlett Johansson a Disney pereskedése a megjelenés miatt.

Az egyik elem, ami miatt a nézőknek leesett az álluk, a film utójáték utáni befejezése volt. A kérdéses jelenet valamikor a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik. A negyedik Bosszúálló-filmben Fekete Özvegy feláldozta magát, hogy a Jeremy Renner által megformált Sólyomszem megszerezze a Lélekkövet, és ezzel visszahozzanak mindenkit, akit Thanos elpusztított a csettintéssel. A stáblista utáni jelenetben Natasha örökbefogadott húgát, Yelena Belovát (Florence Pugh) látjuk a sírjánál, mielőtt Valentina Allegra de Fontaine odalép hozzá. A jelenetet látva sokan arra gondolnak, hogy a Sólyom és a Tél Katonája után Valentina saját csapatot alapított a szuperhősök ellen, és Yelena is a nőnek dolgozik, hiszen Valentina következő célpontjáról beszél Yelának, aki nem más, mint Sólyomszem, akit Fekete Özvegy haláláért hibáztat.

Fekete Özvegy

A Variety-nek nyilatkozva Jeremy Rennert arról kérdezték, hogyan reagált a film stáblista utáni jelenetére. Nem úgy, ahogy arra sokan számítottak. Bevallása szerint nem nagyon reagált a jelenetre, mert túlságosan lekötötte a nevetés az unokahúga reakcióján.

Az unokahúgommal voltam, és [ő] így szólt: ‘Jeremy bácsi, mit csináltál? Nem csináltam semmit! Nem volt reakcióm, csak nevettem az unokahúgomon.

Jeremy Renner

Sólyomszem története kezdetben filmnek indult, de a Disney+ streamingszolgáltató indulásával a filmből sorozat lett. Renner és Steinfeld főszereplői mellett Vera Farmiga mint Eleanor Bishop, azaz Kate édesanyját, Tony Dalton Jack mint “The Swordsman” Duquesne, Fra Fre (Kazi), Zahn McClarnon (William Lopez) és Maya Lopez aka Echo szerepében pedig Alaqua Cox, egy süket indián nőt, aki tökéletesen le tudja másolni egy másik mozdulatait.

A hat részből álló sorozat a pittyentés után játszódik New York Cityben, ahol Jeremy Renner karakterének, Sólyomszemnek egyetlen célja van: hazaérni karácsonyra a családjához, de egy titokzatos fenyegetés a karakter sötét múltjából útját állják a Bosszúállónak. A hős kénytelen szembenézni elfeledett múltjával, amikor a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték között Roninként mészárolta a rosszfiúkat. A főhős másik alteregója visszaköszön, Barton találkozik legnagyobb rajongójával, aki Roninnak öltözve folytatja az önkényes igazságosztást a városban. Találkozunk után összefognak, hogy Sólyomszem és Kate Bishop (Hailee Steinfeld) közös erővel számolják fel a város bűnözőit, útjuk során pedig találkoznak Luckyval, a pizzakutyával.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...