Főoldal Játékok A Skate franchise visszatér!
Játékok

A Skate franchise visszatér!

Az EA sem maradhat ki a buliból.

439

A gördeszkás cuccok kedvelőinek jó hír volt az éjjeli EA Play Live során tett bejelentés, mely szerint a Skate 3 2010-es megjelenése óta, a témában erősen hallgató Electronic Arts végre dobott egy csontot a rajongóknak, új epizód érkezik a franchise-ból. Valószínűleg a fejesek már nem bírták nézni, hogy a pillanatnyilag 10 éve a trónján csücsülő játékuk teljhatalmát veszély fenyegeti. Ugyanis az idei évben sorban érkeztek a nívósabbnál-nívósabb gurulós címek, mint a Session, a Skater XL, a Skate Story vagy a korábbi király, a Tony Hawk’s Pro Skater első két részének modernizált változata.

A bejelentés során sajnos semmi nem derült ki a játékról, se cím, se kép, se platform, de még egy logót sem mutattak. Ez várható is volt annak fényében, tekintve májusban még úgy tudtuk, hogy nem lesz új cím a sorozatban, csak a harmadik epizód kap egy mobilos kiadást. Reméljük, hogy rövid határidőn belül legalább azt megtudjuk, hogy a széria negyedik része érkezik-e. Valamint kardinális kérdés, hogy számíthatunk-e nextgen debütálásra, bár az EA üzletpolitikáját ismerve borítékolható a cross-platform megjelenés.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...

upcoming Marvel DC games
Játékok

Minden készülő szuperhősös videójáték

Összeszedtünk minden készülő Marvel és DC Comics játékot.

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.