Wide Screen
Image default
Filmek

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Csak a sasszemű rajongók vehették észre a Shazam! filmes bakijait, azonban David F. Sandberg bevallott több forgatási malőrt is.

A Shazam! sokakat meglepett, könnyedségével és humorával rögtön a kritikusok és a rajongók szívébe lopta magát a DC Moziverzum legújabb üdvöskéje, ugyanakkor mint minden film esetében, számos bakit vétettek a forgatás alatt, ám ezek közül néhányat csak a sasszemű nézők szúrhattak ki a filmvásznon.

David F. Sandberg rendező feltöltött egy kulisszák mögötti videót a Shazam! forgatásáról, melyben hosszasan részletez két jelenetet a filmből, ami senkinek sem tűnt fel, hogy itt valami nincs rendben. Az első esetben a plázában vétett bakiról beszél, hogy még maguk a készítők is csak az utómunka során vették észre, hogy a nagy igyekezetben a stábtagok ottmaradtak a kép jobb oldalán. A rendező elmondja, hogy az utómunka során igyekeztek eltüntetni a gyanútlan stábtagokat a képen, bevásárlószatyrokat és táskákat aggattak rájuk, hogy azt a látszatot keltsék a nézőkben ezzel, mintha vásárlók lennének a bevásárlóközpontban. Mi sem bizonyítja jobban a remek utómunkát, hogy szinte senki sem jött rá a bakira, csak Sandbergnek köszönhető, hogy lelepleződött.

A rendező egy másik jelenetet is kifejtett, melyben a gyerekek kabátjáról beszél. Billy eltűnése közepette a gyerek főszereplők kabátot ragadnak, azonban senkinek sem tűnt fel, hogy még a házban is viselték a téli öltözetet. Nos, a rendező hosszasan magyarázza a videóban a történteket, és elmondása szerint olykor a filmesbakik szülik a legjobb koreográfiát. Így a jövőben, ha kiszúrtok egy bakit a filmben, nem árt megvárni a rendezői reakciót, hogy miért nem forgatták újra, miért hagyták benne a filmben – már ha lesz rendezői reakció erre.

Még több a témában...

Elkészült a Suicide Squad 2. forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Kévés Bence Mihály

Pletykák szerint kegyetlen lesz a Joker-eredetfilm

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább