x
Close


Közelgő események

Előzetesek

A Shazam! Az istenek haragja tévéreklámjában lelőtték a film legnagyobb vendégszereplőjét

A videó annyira spoileres lett, hogy még a rendező is kifakadt, erre most miért volt szüksg?

  • PublishedMarch 12, 2023

Bár a pletykák már hónapok óta felröppentek arról, hogy mely DC karakterek fognak megjelenni a Shazam! Az istene haragja című filmben, eddig próbálták titokban tartani ezeket, most viszont teljesen értetlenül a film egyik tévészpotjában leleplezték a legnagyobb vendégszereplőt. Úgy tűnik, a rendezőt sem kérdezték meg erről, aki közösségi oldalán óvatosságra int mindenkit.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

Néhány nappal azután, hogy arról számoltak be, hogy egy “hamis Wonder Woman” fog megjelenni a filmben, most úgy tűnik, megerősítést nyert, hogy a valódi Wonder Woman is kap egy rövid szerepet a folytatásban. A David F. Sandberg rendezésében készülő szuperhősös kaland legújabb tévészpotjából meglepő módon kiderült, hogy maga Gal Gadot is feltűnik majd a filmben, ami számos pletykát megerősített. Még egy sort is kap, amikor bölcs tanácsokat ad Shazamnek (Zachary Levi) és családjának: “Maradj a világ megmentésénél, kölyök”.

Valószínűleg sokan értetlenül állnak a döntés előtt, hogy ilyen közel a bemutató dátumához erre miért volt szükség, de a Warner Bros. és a New Line ezzel szeretné növelni az érdeklődést a premier előtt. Előzetes felmérések szerint a hype messze elmarad a várakozástól, s annyira kicsi az érdeklődés a film iránt, hogy még az első részt sem sikerül megugrani. Gal Gadot szereplésével szeretnék rávenni a rajongókat, hogy jegyet váltsanak a filmre, ami akár Wonder Woman utolsó szerepe is lehet ebben a megosztott univerzumban.

A korai előrejelzések szerint 43 és 52 millió dollár közötti nyitóhétvége várható, így a Zachary Levi főszereplésével készült folytatás egy kicsit elmarad az elődjétől, bár a második héten meredek visszaeséssel kell szembenéznie, mivel érkezik a John Wick: 4 felvonás.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.