Főoldal Sorozatok A Sárkányok háza színésze elszólta magát, mikor jön a 2. évad
Sorozatok

A Sárkányok háza színésze elszólta magát, mikor jön a 2. évad

A Sárkányok háza 2. évada idén érkezik, de mikor mutatja be az HBO?

412
Trónok harca: Sárkányok háza
Forrás: HBO

A Daemon Targaryen herceget alakító Matt Smith elszólhatta magát, hogy a rajongók mikor láthatják az HBO nagysikerű Sárkányok háza című sorozatának következő epizódjait. Az előzménysorozat második évadát tavaly már leforgatták, év végén kaptunk egy teaser előzetest, de a csatorna még nem árulta el, mikor tűzi műsorra az új epizódokat.

Matt Smith színész a BBC Zoe Ball Breakfast Show vendége volt, amikor a sorozatról kérdezték. Daemon Targaryen herceg óvatlan volt, amikor a premierről kérdezték, s Smith elszólta magát, hogy a Sárkányok háza 2. évada 2024 augusztusában kerül az HBO műsorára.

Augusztusban, úgy gondolom, azt hiszem, nyáron. Idén nyáron, igen. Még nem láttam belőle semmit, de tavaly befejeztük [a forgatást].

Matt Smith

Ez nem hivatalos bejelentés, ne vegyük készpénznek Smith megjegyzéseit, de mivel Westeros előzménysorozatának első évadának premierje szintén augusztusra esett (még 2022-ben), így a folytatás időzítése egybeesik azzal. Sokat még nem láttunk a folytatásból, de a jelek szerint a 2. évadban Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower véres polgárháborút robbant ki a családok között.

A Sárkányok háza 2. évadát nem sokkal az 1. évad befejezése után megrendelte az HBO, és a legtöbb sorozattal ellentétben nem érintette a tavalyi írói és színészi sztrájk sem, mivel a fantasy produkción a brit Equity szerződéses alkalmazottjai dolgoztak, így rájuk nem vonatkozott a hollywoodi nagy sztrájk.

A korábban bejelentett 2. évad szereplőgárdáját erősíti Abubakar Salim mint Alyn of Hull, Gayle Rankin mint Alys Rivers, Freddie Fox mint Ser Gwayne Hightower és Simon Russell Beale mint Ser Simon Strong szerepel. A visszatérő szereplők között olvasható Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans, valamint Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

Screen%2520Shot%25202022 10 24%2520at%25204.52.59%2520PM
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...