Főoldal Sorozatok A Sárkányok háza lett az HBO minden idők legnézettebb sorozata a premier napján
Sorozatok

A Sárkányok háza lett az HBO minden idők legnézettebb sorozata a premier napján

Rekordot döntött az új Trónok harca-sorozat, a Sárkányok háza.

532
Trónok harca: Sárkányok háza
Forrás: HBO

Az eredeti Trónok harca című sorozat megosztó befejezése után egy új, úgynevezett spinoff-sorozattal, azaz egy melléksorozattal tért vissza a franchise három év kihagyást követően. A Trónok harca – Sárkányok háza című sorozatot vasárnap este mutatták be az Egyesült Államokban, ami máris az HBO legnézettebb sorozata lett megjelenéskor.

A vasárnap debütált sorozatra 9,99 millió előfizető kapcsolt az HBO-n és az HBO Maxon. Csak összehasonlításképpen: a Trónok harca első epizódját 2011-ben 4,2 millióan nézték meg, és a sorozat nagyon sokat vitatott utolsó évadát 17,9 millió felhasználó látta valamilyen kábelszolgáltatón és streaming szolgáltatón. A Sárkányok háza volt a 2022-es év legnézettebb sorozatpremierje.

A 9,99 milliós nézettséggel a Sárkány háza a csatorna eddigi legnézettebb sorozatpremierje. Casey Bloys, az HBO és az HBO Max tartalomért felelős vezetője a következőket nyilatkozta a rekordot jelentő debütálásról:

Csodálatos volt látni, hogy a ‘Trónok harca’ rajongók milliói tértek vissza velünk Westerosba tegnap este. A ‘Sárkányok háza’ hihetetlenül tehetséges szereplőgárdával és stábbal rendelkezik, akik szívüket-lelküket beleadták a produkcióba, és el vagyunk ragadtatva a nézők pozitív visszajelzéseitől. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a nézőkkel, mi mindent tartogat még számukra George, Ryan és Miguel ebben az évadban.

Casey Bloys

A SambaTV szerint a Sárkányok háza volt 2022 legnézettebb streaming vagy prémium kábeles premierje is egyben. A Trónok harca előzménysorozatára 2,6 millió háztartásban kapcsoltak a bemutatótól számított első hat órában.

Trónok harca: Sárkányok háza
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

A legfontosabb tudnivalók az Eurosport és a Max közvetítéseiről

Az Eurosport élőben közvetíti a 2024. évi nyári olimpiai játékokat a Max...

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.