x
Filmek

A Russo testvérek ebben a másik Marvel-szerepben látnák szívesen Amerika Kapitány megformáló Chris Evanst

Egy másik kérdés, vajon a Russo testvéreket látjuk még a Marvelnél?

A Russo testvérek ebben a másik Marvel-szerepben látnák szívesen Amerika Kapitány megformáló Chris Evanst
  • Publishedjúnius 24, 2022

Egy új interjú során a Bosszúállók: Végjáték társrendezőjét, Joe Russót arról kérdezték, hogy ki lenne az ideális választás az MCU-ban Rozsomák szerepére, és egy olyan színészre esett a választása, aki már több mint egy évtizede Amerika Kapitányt kelti életre a filmvásznon.

Chris Evans (látszólag) maga mögött hagyta Amerika Kapitányt a Bosszúállók: Végjátékban, amikor Steve Rogers átadta a pajzsot barátjának, Sam Wilsonnak (Anthony Mackie), és bár továbbra is lehet pletykákat olvasni a közelgő visszatéréséről, nem úgy tűnik, hogy a Lightyear szinkronszínészét igazán érdekelnék ezek a hírek vagy a visszatérés a Marvelhez.

A ComicBook a Végjáték társrendezőit, Joe és Anthony Russót arról kérdezték, hogy kit játszana Evans a Multiverzumban, amire Joe egy egészen meglepő választ adott.

Evans hihetetlenül széles skálán mozog és nagyszerű fizikummal rendelkezik, és nagyon jó a testkontrollja. Hihetetlen színész. Nem rossz értelemben mondom, de ő nem olyan, mint Amerika Kapitány. Steve Rogers nagyon kontrollált és csendes, visszafogott. Chris energikus, vicces és karizmatikus, és rengeteg energiát visz bele a forgatásra. Szívesen látnám őt valami olyan szerepben, mint a Rozsomák.

Joe Russo

Ez akár egy Mi lenne, ha…? forgatókönyve is lehetne, de valószínűleg a filmes univerzumban erre soha fog sor kerülni, pedig nagyon szívesen megnéznénk a színészt ebben az ikonikus mutáns szerepben, ugyanakkor ne feledjük, hogy Evans játszotta a 2000-es években Fáklyát, mielőtt megkapta Amerika Kapitány szerepét.

Egyelőre nem tudni, hogy a Mutánsok mikor tűnnek fel a képernyőn, de alighanem erről is többet megtudunk, amikor Kevin Feige nagy bejelentést tesz a következő hetekben. Noha a Mutánsokat már láttuk a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben, még nem jelentették be, hogy ki lesz például Rozsomák.

Amerika Kapitány
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.