Főoldal Filmek Kevin Feige hamarosan nagy bejelentést tesz, jöhet a Marvel Moziverzum 5. fázisa
Filmek

Kevin Feige hamarosan nagy bejelentést tesz, jöhet a Marvel Moziverzum 5. fázisa

Nagy bejelentésre készül a Marvel Studios hamarosan.

55
Kevin Feige

Az Infinity Saga már a múlté, a Marvel Studios jelenleg a filmes univerzum negyedik fázison dolgozik bőszen. Mikor bejelentették az MCU 4. fázisát, sokan felkapták a fejüket, hogy hol maradnak a Bosszúállók. A rajongók azonban megnyugodhatnak, hogy a franchise jövőre biztosított és valami nagyobb történetet készítenek elő, miután Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke nemrég nyilatkozott.

Feige már korábban is nagyszabásúan mutatta be az MCU jövőjét. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelentik be az ötödik fázis ütemtervét, de a Marvel várhatóan jelen lesz a közelgő két nagy esemény egyikén, például a San Diego-i Comic-Conon idén júliusban vagy a D23 Expón szeptemberben. Feige exkluzív interjút adott a Total Film lapnak, ahol a nagy bejelentésről beszélt.

Ahogy közeledünk a negyedik fázis végéhez, úgy gondolom, az emberek kezdik látni, hogy hova tart a következő saga.

Kevin Feige

A negyedik fázisban nagy hangsúlyt kaptak a televíziós műsorok is a Disney+ streaming szolgáltatón, mint például a WandaVízió, A Sólyom és a Tél Katonája, a Loki, a Mi lenne, ha…? és még sorolhatnánk a Marvel Studios saját készítésű sorozatait, amelyek szorosan kapcsolódtak a Marvel Moziverzum más produkcióihoz. A televízió bevonásával a Marvelnek most lehetősége nyílt arra, hogy még nagyobb átfogó történeteket meséljen el a jövőben.

Szerintem már most is sok, legalábbis számomra nyilvánvaló nyomot kaptunk arra, hogy hová tart ez az egész saga. De a következő hónapokban egy kicsit közvetlenebbek leszünk ezzel kapcsolatban, hogy meghatározzuk a tervet, így a közönség, aki a nagyobb képet szeretné látni, egy icipicit, icipicit többet láthat az útitervből.

Kevin Feige

A negyedik fázis több projektjében is kaptunk utalást rá, hogy történet szempontjából valami sokkal nagyobb vár a franchise-ra. A Loki első évadában bemutatkozott Kang, a hódító (Jonathan Majors), aki visszatér A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben.

Feige esetleges nagy bejelentésén kívül talán a Marvel Studios közelgő produkcióról is kaptunk friss híreket, például a július 8-án érkező Thor: Szerelem és mennydörgés vagy a november 11-én érkező Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! folytatásokról. Természetesen a rajongók már tűkön ülve várják, hogy ízelítőt kapjunk James Gunn rendezőtől A galaxis őrzői vol. 3. részéről, amit 2023. május 5-én mutatnak be a mozikban, talán a The Marvels. Esetleg a Fantasztikus Négyes vagy a Mennydörgők saját filmje is jelen lesz a nagy bejelentésben.

A San Diego-i Comic Con július 20-án, míg a D23 szeptember 9-én kezdődik.

Kevin Feige
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...