Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Robotzsaru-film elvesztette Neill Blomkamp rendezőt

A szomorú hírről maga Neill Blomkamp rendező számolt be közösségi oldalán, hogy a stúdió nem tud tovább várni rá, ezért új rendezőt keresnek a Robotzsaru élére.

Több okunk is megvolt várni a Robotzsaru-film folytatását, hiszen Neill Blomkamp dolgozott a filmen, ami lényegében az eredeti rész folytatása lett volna, akárcsak a Terminátor: Sötét végzet, úgy a RoboCop Returns is figyelmen kívül hagyta volna a 2014-es remake-t. A rendező június végén már arról beszélt, hogy jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön, és minden jól megy, sőt, azt is megerősítette, hogy a címszereplő a klasszikus robotzsaru-páncélban tér vissza.

Sajnos azonban változás állt be az ügyben, ugyanis a direktor Twitteren jelentette be, hogy kiszáll a Robotzsaru-filmből. A döntését azzal indokolta, hogy nem maradt ideje leforgatni a filmet, hiszen jelenleg egy horror/thriller filmet készít, az MGM stúdió pedig nem szeretné megvárni.

Kiszálltam a Robotszaru-filmből. Egy új horror/thriller filmet forgatok, és az MGM nem tud várni, el kell kezdeniük a RoboCop Returns forgatását. Izgatottan várom, hogy a rajongókkal együtt beüljek rá, és megnézzem moziban.

Szinte érthetetlen a stúdió döntése, hiszen a film nagyrészben Blomkampnak köszönhető, a kezdetektől fogva bevonták az alkotásba, ehhez képest ebben a fázisban új rendező után néznek. Nem szeretnénk vészjóslónak tűnni, de akármi is történjék, ez az MGM nagy igyekezete akár még rosszul is elsülhet.

Még több a témában...

Ridley Scott: Az Alien 5-nek soha nem készült el a forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

James Cameron szerint az Alien franchise a legnagyobbat akkor hibázta…

Kévés Bence Mihály

Neill Blomkamp megerősítette, hogy teljesen halott az Alien 5 projekt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább