Robotzsaru

A Robotzsaru-film elvesztette Neill Blomkamp rendezőt

A szomorú hírről maga Neill Blomkamp rendező számolt be közösségi oldalán, hogy a stúdió nem tud tovább várni rá, ezért új rendezőt keresnek a Robotzsaru élére.

A szomorú hírről maga Neill Blomkamp rendező számolt be közösségi oldalán, hogy a stúdió nem tud tovább várni rá, ezért új rendezőt keresnek a Robotzsaru élére.

Több okunk is megvolt várni a Robotzsaru-film folytatását, hiszen Neill Blomkamp dolgozott a filmen, ami lényegében az eredeti rész folytatása lett volna, akárcsak a Terminátor: Sötét végzet, úgy a RoboCop Returns is figyelmen kívül hagyta volna a 2014-es remake-t. A rendező június végén már arról beszélt, hogy jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön, és minden jól megy, sőt, azt is megerősítette, hogy a címszereplő a klasszikus robotzsaru-páncélban tér vissza.

Sajnos azonban változás állt be az ügyben, ugyanis a direktor Twitteren jelentette be, hogy kiszáll a Robotzsaru-filmből. A döntését azzal indokolta, hogy nem maradt ideje leforgatni a filmet, hiszen jelenleg egy horror/thriller filmet készít, az MGM stúdió pedig nem szeretné megvárni.

Kiszálltam a Robotszaru-filmből. Egy új horror/thriller filmet forgatok, és az MGM nem tud várni, el kell kezdeniük a RoboCop Returns forgatását. Izgatottan várom, hogy a rajongókkal együtt beüljek rá, és megnézzem moziban.

Szinte érthetetlen a stúdió döntése, hiszen a film nagyrészben Blomkampnak köszönhető, a kezdetektől fogva bevonták az alkotásba, ehhez képest ebben a fázisban új rendező után néznek. Nem szeretnénk vészjóslónak tűnni, de akármi is történjék, ez az MGM nagy igyekezete akár még rosszul is elsülhet.

Total
0
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

James Gunn átírhatja A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Next Article

Készül az új Metro játék!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!