Főoldal Játékok A robbanásé a főszerep a PlayStation Plus decemberi kínálatában
Játékok

A robbanásé a főszerep a PlayStation Plus decemberi kínálatában

Gépfegyverek, rakéták, na meg kukacok.

617
wormsrumbl

A Sony bejelentette, milyen jutalmak járnak a PlayStation Plus előfizetés mellé decemberben. Kifejezetten kellemes karácsonyi ajándék egy újabb PS5 cím, emellett pedig két kifejezetten akciódús lövöldözős darab került be a válogatásba.

Ebben a hónapban is kapunk PS5 játékot, ugyanis a Worms Rumble a jelenlegi gépeken és a következő generáción is futtatható. Az agresszív kukacok kalandjait nem sokaknak kell bemutatni, a Rumble azonban a szokásosnál is akciódúsabb és elborultabb csatákat ígér. Barátokkal játszva az egyik legjobb szórakozás, érdemes kipróbálni.

A harmadik epizód már része volt az ingyenes kínálatnak a korábbiakban, a nagy népszerűségre való tekintettel pedig most a Just Cause 4 is felkerült a listára. Rico Rodríguez ezúttal Solís országában köt ki, ahol egy magánhadsereg felszámolását tűzi ki céljául. A nyílt világú élmény ezúttal is kellően akciódús, néhol már kaotikus is, de a jó értelemben. Ha a korábbi részeket szerettétek, nem lőhettek mellé.

A Rocket Arena című lövöldében három a három elleni multiplayer meccseken bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legrátermettebb… nos, robbantgatók. Különböző fegyverekkel operáló és egyedi képességekkel ellátott hősök közül választhatjuk ki a stílusunkhoz leginkább illő karaktert, akivel aztán előidézhetjük a teljes káoszt. A játék egyébként idén júliusban jelent meg, egészen friss ajándékról van tehát szó.

A következő havi csomag december 1-től válik elérhetővé, és egészen január 4-ig aktiválhatjátok be őket.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?