Főoldal Sorozatok A reboot ellenére Gillian Anderson mégis szerepet kap Ryan Coogler X-akták sorozatában?
Sorozatok

A reboot ellenére Gillian Anderson mégis szerepet kap Ryan Coogler X-akták sorozatában?

Az X-akták eredeti szereplői közül visszatér bármelyikük is?

266
X-akták
Forrás: 20th Century Fox

Több mint egy éve jelentették be, hogy a Fekete Párduc és a Creed rendezője dolgozik az ikonikus sorozat felélesztésén, ami nem folytatás lesz, vagyis új szereplőket ismerhetünk meg benne. Ezek után most Gillian Anderson kijelentette, hogy “nem mond nemet” Ryan Coogler X-akták rebootjára, vagyis akár Dana Scully FBI-ügynök visszatérhet még.

Anderson, aki 11 évadon és két mozifilmen keresztül játszotta Scully szerepét az X-aktákban, a Today műsorban elmondta, hogy fontolóra venné, hogy valamilyen formában újra eljátssza szeretett karakterét Coogler “új verziójában”; itt zárójelesen megjegyeznénk, hogy pletykák szerint már tavaly elkezdődtek a munkálatok. A mostani kijelentése azért annyira meglepő, ugyanis sokáig azt állította Anderson, hogy a 11. évad után nem fogja többet eljátszani Scully ügynököt.

“Ez olyan vicces, mert életem nagy részében, mióta befejeztem az X-aktákat, minden interjúmban megkérdezték tőlem, és a válasz mindig az volt: ‘Nem, nem fog megtörténni'” – mondta korábban Anderson. “Most pedig Ryan Coogler, aki a Fekete Párduc rendezője – briliáns, briliáns rendező – megkereste Chris Cartert, hogy szeretné megcsinálni a filmet, és nem is tudok jobbat elképzelni egy rebootra.”

A színésznő Cooglert zseniális rendezőnek állította be, és mivel ő dolgozik a feldolgozásán, még azon is elgondolkodna, hogy visszatérjen, szóval a reboot ellenére van esély rá, hogy látjuk az eredeti szereplők közül valamelyiket.

Hogy én benne leszek-e, az egy teljesen más kérdés. Az ő kezében – nem mondok nemet -, mert szerintem nagyon jó fej. Azt hiszen, ha ő csinálja, valószínűleg hihetetlenül jól sikerülne, és talán én is beugranék egy kis szerepért.

Gillian Anderson

Az X-akták adásszünete óta Anderson nyilatkozataiban többször is elmondta, hogy nem fog visszatérni. Két évvel ezelőtti interjújában úgy fogalmazott, hogy sok mindennek változnia kellene, hogy fontolóra vegye a visszatérést.

Az X-aktákat eredetileg 1993 és 2002 között sugározták, Anderson mint Dana Scully és David Duchovny mint Fox Mulder megoldatlan paranormális esetek után nyomozott. A duó két filmben, Az X-akták: A film és az X-akták: Hinni akarok című filmekben a filmvásznon is eljátszották az FBI-ügynököket, valamint 2016-ban egy tizedik, 2018-ban pedig egy tizenegyedik évadban.

X-akták
Forrás: 20th Century Fox
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

X-akták
Sorozatok

A Disney és a Fekete Párduc rendezője, Ryan Coogler visszahozza az X-aktákat

Rebootot kap az X-akták, és korunk egyik legjobb rendezője dolgozik a feldolgozáson.

disney 21 century
Filmek

Jövő héten lezárhatják a Disney és Fox házasságot

Várhatóan már jövő héten pont kerül a Disney-Fox ügyre, tehát a mikiegeres...