Főoldal Előzetesek A rajongóknak kedveznek a Super Mario Bros.: A film végső előzetesével
Előzetesek

A rajongóknak kedveznek a Super Mario Bros.: A film végső előzetesével

Magyar szinkronnal is elérhető a Super Mario Bros.: A film utolsó nagy előzetese.

480

A Universal Pictures, az Illumination és a Nintendo hármasa bemutatta az animációs Super Mario Bros.: A film végleges nagy előzetesét, amivel egyértelműen a rajongóknak szerettek volna hízelegni, akik az első előzetes után sokat kritizálták a feldolgozást. Úgy tűnik, hogy a csapat kitett magáért, és korai volt temetni a rajzfilmet. A hardcore rajongók valószínűleg kiszúrják majd az easter eggeket, de az átlag néző is élvezni fogja, mert rendkívül szórakoztató kalandnak ígérkezik.

A legújabb teaser többek között a következőkkel fokozza a várakozást: a feltüzelt Donkey Kong, és egy akciódús, Mario Kart ihlette üldözés a Rainbow Roadon. Miközben a föld alatt dolgoznak egy vízvezeték megjavításán, a brooklyni vízvezeték-szerelők, Mario (Chris Pratt) és Luigi (Charlie Day) egy titokzatos csövön keresztül egy varázslatos új világba találják magukat. Amikor azonban a testvérek elválnak egymástól, Mario epikus küldetésre indul, hogy megtalálja testvérét. Segítő társakra is találnak, a Gombakirályságban élő Varangy (Keegan-Michael Key) és a Gombakirályság erős akaratú uralkodója, Peach hercegnő (Anya Taylor-Joy) is főhősünk segítségére lesz.

És ahogy már megszokhatták, az új előzetest természetesen rögtön magyar szinkronnal nézhettek meg a UIP-Duna Film jóvoltából.

Super Mario Bros.: A film című filmben igazi nagyágyúk szerepelnek. A főszereplőket alakító Chris Pratt és Charlie Day mellett Jack Black mint Bowser, Keegan-Michael Key mint Toad, Seth Rogen mint Donkey Kong, Fred Armisen mint Cranky Kong, Kevin Michael Richardson mint Kamek és Sebastian Maniscalco mint Foreman Spike is megszólal. A filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezi Matthew Fogel forgatókönyvéből.

A Nintendo és a Universal közösen finanszírozza az animációs mozifilmet, a forgalmazásért pedig a Universal Pictures lesz felelős. A Universal tulajdonában lévő Illumination stúdió korábban olyan rajzfilmeken dolgozott, mint például Gru, a MinyonokA kisállatok titkos élete vagy az Énekelj!.

Super Mario Bros.: A film 2023. április 6-án kerül a hazai mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.