Főoldal Filmek A rajongók vitáztak, hogy Nebula hogyan szerezte meg Mordály különleges ajándékát, amikor James Gunn helyreigazított egy trollt
Filmek

A rajongók vitáztak, hogy Nebula hogyan szerezte meg Mordály különleges ajándékát, amikor James Gunn helyreigazított egy trollt

Továbbra is kérdés, Nebulának hogyan sikerült megszerezni Mordály ajándékát.

535
A galaxis őrzői ünnepi különkiadás
Forrás: Marvel Studios

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás megható jelenettel zárul, megajándékozzák egymást a címszereplők, miközben a karácsonyt ünneplik a Tudástérben. A különkiadás már streamelhető a Disney+-on, most pedig James Gunn író/rendező azt is elárulta, hogy Nebulának hogyan sikerült megszereznie Mordály különleges ajándékát.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az egyik legjobb dolog, ami történhetett a 2018-as filmben az volt, hogy a Föld Leghatalmasabb Hősei találkoztak az Őrzőkkel, különösen azért, mert a karakterek még sosem osztoztak a vásznon. A Bosszúállók: Végtelen háború egyik legviccesebb pillanata Mordály és a Tél katonája szóváltása volt, amikor Mordály próbálta megvenni, ellopni Bucky karját.

A vakandai végső csatában találkozott Mordály és Bucky először. Előbb Bucky fegyverére tett ajánlatot Mordály, a Tél Katonája azonban visszautasította az ajánlatot, majd ezután Bucky karjáról érdeklődött Mordály, de Bucky csak elsétált. Mordály viccesen megjegyezte, hogy egy napon majd úgy is megszerzi magának a karját.

A különkiadás bemutatója után a rajongók azt kérdezgették, hogy Nebula hogyan jutott hozzá Bucky karjához, különösen azért, mert azt a Vibraniumból készült modellt ajándékozta el, amit legutóbb A Sólyom és a Tél katonája című Disney+ sorozatban viselt Bucky. Az egyik troll azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy véleménye szerint kizárt, hogy Nebula legyőzze Buckyt egy harcban, kizárt, hogy ellopja a karját. Ennek szerinte semmi értelme, és egyébként is, az MCU teljes 4. fázisának nincs értelme, erőltetett szarság.

A tweetre Gunn is felfigyelt, és csak annyit mondott, hogy “Nem vagyok benne biztos, hogy egy fejlett idegen technológiával rendelkező kiborg [Nebula], aki letépi egy ember karját a túlzott karácsonyi szellem zavarában, de most már a kánon része, bocsi.”

Kíváncsiak vagyunk, hogy erre vajon kapunk-e utalást a Mennydörgőkben, de valószínűleg sokat nem foglalkoznak majd a témával, csak egy jópofa húsvéti tojásról volt szó. Ezzel a kis ajándékkal pedig szorosabbra fonták Mordály és a Bosszúállók kötelékét, mivel egyidőben teljes jogú tagja volt a csapatnak ő is.

A galaxis őrzői ünnepi különkiadás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.