Főoldal Filmek A rajongók most éppen azért kampányolnak, hogy elkészüljön A csodálatos Pókember 3.
Filmek

A rajongók most éppen azért kampányolnak, hogy elkészüljön A csodálatos Pókember 3.

Nem hagyják annyiban a rajongók, a folytatást akarják.

514
Pókember

Más sem kellett a rajongóknak a Pókember: Nincs hazaút bemutatója után, minthogy visszahozzák Andrew Garfield Pókemberét egy újabb filmre. A Twitter legújabb trendje az, amiben a rajongók most azt követelik a stúdiótól, hogy Andrew Garfield visszatérjen Peter Parker szerepébe A csodálatos Pókember 3. részében, amit elkaszált a Sony Pictures.

Nem titok, hogy Andrew Garfield főszereplésével trilógia készült volna, azonban A csodálatos Pókember 2. rész gyenge szereplése után leállították a projektet. A kudarcot az ostoba effektek, a gyatra forgatókönyv számlájára írták fel, de sokan kritizálták az ikonikus gonosztevő, Elektró szereplése miatt. A Sony Picturesnek nem maradt más választása, mint elkaszálni a befejező részt. Most azonban úgy tűnik, hogy a Pókember-rajongók vissza akarják kapni Andrew Garfieldot Pókember szerepében.

A ComicBook figyelt fel rá, hogy a Pókember: Nincs hazaút című film bemutatója után a rajongók arról ácsingóznak, hogy visszakapják a korábbi Pókemberüket, és a Sony elkészítse A csodálatos Pókember 3. részét. A követelés futótűzként terjed a közösségi médiában.

“Andrew Garfield ellopta a Pókember: Nincs hazaút számos jelenetét a tragikomikus (és meta) alakításával, mint ‘Peter 3′” – írja a Comicbook.com. “Miután kaptunk egy emlékeztetőt mindarról, hogy milyen lehetne Andrew Garfield Pókemberként, a Marvel-rajongók most azt akarják, hogy a Sony valóban megcsinálja A csodálatos Pókember 3-at!”.

A közösségi oldalt elárasztották a #MakeTASM3 hashtaggel, azaz Andrew Garfield támogatásával, és egyfajta felhívás a Sony és a Marvel felé, hogy fejezzék be A csodálatos Pókember-trilógiát. A Pókember: Nincs hazaút főszerepében Tom Holland alakítja Peter Parkert, Tobey Maguire és Andrew Garfield pedig két alternatív Peter Parkert játszik a Multiverzumban két másik univerzumból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?