Főoldal Filmek A Préda sztárja Naru sorsáról beszélt, mi várhat a karakterére, ha visszatérnek a Ragadozók
Filmek

A Préda sztárja Naru sorsáról beszélt, mi várhat a karakterére, ha visszatérnek a Ragadozók

Kapunk egy visszavágót Naru és a Ragadozók között a közeljövőben?

491
Préda
Forrás: Hulu

Miközben sok filmes franchise főszereplői rendszerint visszatérnek, addig a Ragadozó készítői inkább új szereplőkre bízzák a feladatot, és a kapcsolatot sem keresik különösen a filmek között, csak elvétve találkozhatunk rejtett utalásokkal a franchise más filmjeire. Valami ilyesmi történt a tavaly bemutatott Préda című filmben is.

Az előzményfilmben megismerhettük Amber Midthunder által játszott Narut. A folytatásról többször olvashattunk már, de csak elméleti síkon beszélhetünk a második részről, mivel a 20th Century Studios egyelőre nem jelentett be semmit. A színésznőt több alkalommal is kérdezték a visszatérésről, és eddig optimistán nyilatkozott a folytatásról, most viszont a Collider kérdésére elmondta, hogy inkább hanyagolná az újabb találkozást a földönkívüliekkel.

Mindig is így éreztem [szerk: hogy egyszer még visszatérnek az idegenek]. Szerintem a legjobbakat remélik, de a legrosszabbra készülnek. Úgy érezzük, mintha nem térnének vissza, de mindenféle, beláthatatlan fenyegetéssel találjuk szembe magunkat. Még a francia prémvadászok is abban a bizonyos interakcióban és más történésben: ezek olyan dolgok, amelyekről az őslakosoknak fogalmuk sem volt. Szóval szerintem nem feltétlenül arról van szó, hogy több Ragadozó vagy bármi más érkezésére készülünk, inkább csak arról, hogy vannak előre nem látható fenyegetések, és készen kell állnunk.

Amber Midthunder

Az eredeti Ragadozó 1987-ben került a mozikba, amelyben egy különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezényelnek, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat – akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet magukról. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült katonák, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de még csak nem is a fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy minél több trófeát gyűjtsön. Az új akció célja becserkészni és elpusztítani a vérszomjas lényt.

Préda
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?