Főoldal Filmek A Polgárháború rendezői beszéltek a Pókember és Vasember kapcsolatáról
Filmek

A Polgárháború rendezői beszéltek a Pókember és Vasember kapcsolatáról

Az Amerika kapitány rendező párosa, Anthony és Joe Russo mesélt arról, hogy a filmben miért is alakult ki olyan szoros kötődés Peter Parker és Tony Stark között.

462
Pókember

Az Amerika kapitány rendező párosa, Anthony és Joe Russo mesélt arról, hogy a filmben miért is alakult ki olyan szoros kötődés Peter Parker és Tony Stark között.

Tudjuk, írtunk róla, hogy 8 országban már vetítik az Amerika kapitány: Polgárháború filmet, s a héten hozzánk is megérkezik! A film nem csak azért fontos, mert ezzel veszi kezdetét a Marvel harmadik felvonása, hanem mert itt láthatjuk először az új Pókembert is. A Pókember képregényes karaktere Marvel tulajdonban van, de a filmes változatban a jogok eddig a Sonynál voltak.

capimages05

Sokadik próbálkozás után sem jött be az élet a Sonynak, nem tudták a maximumot kihozni Pókemberből, így a Marvel szerette volna saját kezébe venni az irányítást, ezért visszavásárolták a jogokat. A jövőre, dátum szerint 2017. július 7-én érkező Spider-man: Homecomming film már teljesen Marvel Studios gyártmány lesz – a Sony is ott lesz, nem teljesen vették le a kezüket a fim jogáról, de nagy beleszólása nem lesz. Arról már lekéstek, előbb kellett volna előállniuk a megváltással…

Sokáig azt sem tudtuk, hogy vajon benne lesz-e Pókember a Polgárháborúban, maga a Marvel sem tudta, mihez kezdjen. Abból lehet ezt leszűrni, hogy az utolsó TV Spotban Bucky és Pókember harcában picit érződik, itt még nem volt meg Tom Holland szerződése, ezt CGI effektekkel rögzítették, ergo számítógépes alapban jelenik meg a hálószövő.

fbd84aa0-cc59-0133-82e3-06e18a8a4ae5

Harmadik nekifutásra reméljük, hatalmasat fog szólni a Pókember reboot, s minden kritikusra rácáfolnak, nem lefutott ez a széria.

Valamire biztos, hogy készülnek a Marvelnél, mert mindenki nagy meglepetésére bejelentették Vasember szerepét a rebootban, és még hány, meg kik tűnnek majd fel abban a filmben is. Te jó isten, bele sem merünk gondolni, ments meg Atyánk!

A ComicCon alatt a látogatók láthattak egy olyan részletet az Amerika kapitány: Polgárháború filmből, amint az éppen hazatérő Peter Parkert Tony Stark és May néni egy kanapén várva fogad. Tony itt győzheti meg arról az ifjú harcost, hogy szükségük van rá, s csatlakozzon a Vasember csapatába.

Az IGN újságírói arról kérdezték a Russo testvéreket, hogy mit gondolnak erről a viszonyról, egyszeri csak, vagy teljesen beleillik a Marvel Univerzum jövőképébe:

Teljes mértékig! Mint tudjuk, Robert Downey Jr. hivatalosan is aláírt a Pókember rebootra, így ennek a szállnak folytatódnia kell, és ez az, ami annyira szórakoztató tud lenni. Két különféle értelmezést kapunk Pókemberről. Első dolog: egy rendkívül fiatal színészt szerződtettek, aki teljesen át tudja élni a gimis éveket, hiszen ő maga is abban a cipőben jár. Tom fiatal kora pompásan visszaadja ezeket az éveket. A sebezhetőség és a fiatalos jellem teszi ezt a karaktert oly fiatallá és izgalmassá.
Másodrészt pedig, már ő is részese a Marvel Univerzumnak, így kijár neki, hogy más karakterekkel is felvegye a harcot. Úgy gondolom, hogy Parker-Tony, avagy az apja-fia kapcsolat az egyik legérdekesebb dolog, ami valaha történt a filmes univerzumban, s csak előre viszi a…

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...