x
Filmek

Hatalmas siker az Amerika kapitány: Polgárháború

A héten mi még nem, de már 8 országban vetítik a legfrissebb Marvel filmet, az Amerika kapitány: Polgárháborút, ami eddig hatalmas sikert könyvelhet el magának. Még ilyen kevés ország adatai

Hatalmas siker az Amerika kapitány: Polgárháború
  • Publishedmájus 1, 2016

A héten mi még nem, de már 8 országban vetítik a legfrissebb Marvel filmet, az Amerika kapitány: Polgárháborút, ami eddig hatalmas sikert könyvelhet el magának. Még ilyen kevés ország adatai alapján is.

Nem csak a kritikusok nagyjai, de az eddig szerencsés nézők is elismerően nyilatkoztak a filmről, akik már látták külföldön. Nem kell rosszra gondolni, ugyanis Angliában és azon kívül még 7 országban csütörtök óta a moziműsoron van a Polgárháború film. Talán ez lesz az eddigi korszakok a legjobb Marvel filmje (eddig kettő volt, s ezzel kezdetét vette a harmadik Marvel Univerzum hullám), legyőzi a pokoli sikert elért A galaxis őrzőit?

Első csonka hétvégéjén a film ebben a 8 országban 84 millió dollárt hozott a konyhára, amivel már be is előzte a Bosszúállók: Ultra korát. Igazán szép a történetben az, hogy Ultron kora nemzetközi szinten hozta ezt a számot első hétvégéjén, nem csak 8 országban, és tudjuk, a számok soha sem hazudnak.

Természetesen nem kell már sokat várnunk magyaroknak sem, mert jövő héten nemzetközileg is elrajtol az új szuperhősös kaland, melyben Amerika kapitány és Vasember párharcát láthatjuk, akár IMAX 3D-ben is.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.