Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút tévéreklámjából megtudjuk, Doctor Strange miért nem szereti a gyerekeket
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút tévéreklámjából megtudjuk, Doctor Strange miért nem szereti a gyerekeket

Azt is megtudtuk végre, mi az a különös tárgy a Pókember kezében.

166
Pókember: Nincs hazaút

Nem való sok, egy egész tizenhárom másodpercnyi új felvételt kaptunk a Pókember: Nincs hazaút című filmből tévéreklám formájában a tegnap reggel megjelent nagy előzeteshez. Ebben a néhány másodpercben azt láthatjuk, ahogy Pókember és Doctor Strange vitázik a Szentély előtt, és az is kiderül, hogy Strange miért nem rajong a gyerekekért.

Doctor Strange és a Pókember csatájának egy hosszabb változatát tartalmazza a film első tévészpotja. Mint látható a lenti videóban, a Titkos tanok mestere egy portál segítségével sikerül elkapnia a Pókembert a saját hálójával, majd egy másik varázslattal megragadja és visszarántja a pizsamás szuperhőst a Földre, mielőtt kiütné a hős asztrálformáját a testéből. Erről a jelenetről már az Empire magazin közölt egy képet, később pedig az első előzetesben is láttuk.

Most ezt a nagyszerű bővített változatát látjuk a reklámban, és az új előzetes után már tujuk, hogy ez egy hatalmas csatához vezet a két Bosszúálló között, amint New York Cityn keresztül a Tükördimenzióba vív meg egymással a két hős. A film legújabb előzeteséből kiderült már, hogy miért esik egymásnak a Marvel két hőse, ugyanis Pókember megpróbálja ellopni azt a titokzatos dobozt, amiről kiderült, hogy nem más célt szolgál, mint csapdába ejtse, vagy visszaküldje ezeket a Variáns nemeziseket a saját dimenziójukba.

“A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...