Főoldal Előzetesek A Pókember: Nincs hazaút előzetese sorra mutatja be a látogatókat minden univerzumból
ElőzetesekBREAKING

A Pókember: Nincs hazaút előzetese sorra mutatja be a látogatókat minden univerzumból

A Pókember: Nincs hazaút előzetese a gonosztevők sötét szövetségét zúdítja ránk.

62

A hosszú várakozást követően magyar idő szerint hajnalban bemutatták a várva várt a Pókember: Nincs hazaút második nagy előzetesét. Az új trailer minden korábbinál nagyobb kalandot sejtet, ahogy fogalmaznak, az MCU “látogatók jelennek meg… minden univerzumból”, köztük Doktor Octopus, Zöld Manó, Elektró, Homokember és a Gyík is megjelenik a videóban.

A legújabb előzetes jól láthatóan a gonosztevőkre hegyezi ki a hangsúlyt, hiszen sorra vesszük a nagy visszatérőket a korábbi filmekből. Már az első előzetes legvégén láttuk Alfred Molina Doktor Octopusát, Jaime Foxx Elektrójára is kaptunk utalást, és bár Foxx korábban már tett utalást rá, hogy nem fogják kékbe öltöztetni, mint a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben, de csak most fedték fel nekünk a karakter megújult és képregényhűre sikeredett megjelenését. Szintén kaptunk utalást az első előzetesben Willem Dafoe által megformált Zöld Manóra, illetve Thomas Haden Church Homokemberére is.

Úgy tűnik, akárcsak a Pókember 2.-ben láttuk, Doktor Octopus a film egyes részeiben a jó oldalára áll, vagy legalábbis megpróbálja megállítani ezt az őrületet, amit Doctor Strange és Peter Parker varázslata okozott. A trailer elején még egymással harcol Peter és Octopus, majd a videó későbbi részében már békésen beszélgetnek és megvitatják, hogy mi is történt valójában. De nagy a visszatérők mellett a különböző Pókember-jelmezeket is megcsodálhatjuk az előzetesben, köztük azt a bizonyos fekete és varázslattal felturbózott jelmezt, amit valószínűleg Strange adományozott Pókembernek a gonosztevők serege ellen.

“A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

Bár már sokat láttunk abból, amit ez a film nyújtani fog, remélhetőleg még rengeteg meglepetés vár ránk. Tom Holland az előzetes bemutatója után úgy fogalmazott, hogy ne gondoljunk arra, hogy az előzetes elspoilerezett bármit is, mert bőven akadnak még meglepetések a filmben. Hogy mire gondolhatott is, pontosan nem tudjuk, de sokak szerint akár a korábbi Pókemberekre is, hiszen még mindig nem kaptunk hivatalos megerősítést azzal kapcsolatban, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérnek-e Pókemberként. Garfield többször is tagadta, hogy köze lenne a filmhez, de ki tudja, bármi elképzelhető.

A Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.