x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Nincs hazaút írói tanakodtak, hogy a stáblista után jelenetben mutassák be a visszatérők jövőjét

Vajon látjuk még őket a filmvásznon Peter Parker szerepében?

A Pókember: Nincs hazaút írói tanakodtak, hogy a stáblista után jelenetben mutassák be a visszatérők jövőjét
  • Publisheddecember 31, 2021

Tom Holland nyilatkozata ellenére a Marvel Studios megerősítte nemrég, hogy a Pókember: Nincs hazaút sikere után a Sony Pictures stúdióval közösen keményen dolgoznak a Pókember 4. részén. A színész minden bizonnyal visszatér még legalább egy trilógiára (főleg, ha miután állítólag egy új szerződéssel és nagyobb fizetéssel keresték meg), de sok rajongóban felmerül egy kérdés, és mi lesz Tobey Maguire és Andrew Garfield karakterivel?

A visszatérés után már online kampányt indítottak a rajongók, hogy a stúdió készítse el A csodálatos Pókember 3. részt, míg mások abban reménykednek, hogy elkészülhet a Sam Raimi rendezőtől a trilógia után a negyedik rész Tobey Maguire főszereplésével. Most a Pókember: Nincs hazaút című film forgatókönyvírói elárulták, hogy fontolóra vették, hogy Garfield és Maguire visszatérése után stáblista utáni jelenetben is lássuk a szereplőket.

A Variety-nek nyilatkozva Chris McKenna és Erik Sommers megerősítette, hogy fontolóra vették, hogy az egyik vagy mindkét karakter jövőjét egy utójelenetben mutassák be. Arra a kérdésre, hogy látjuk-e még őket csak annyit felelt McKenna, hogy “Remélem is!”

Szeretnék többet látni a karakterek útjából. Még arról is beszéltünk, hogy ‘Ó, csinálhatnánk egy [stáblista utáni] címkét ezzel! Csinálhatnánk egy címkét ezzel!

Chris McKenna

Sommers hozzátette, hogy “Csinálhatnánk egy tévéműsort, ahol ők ketten egy furgonban utaznak és rejtélyeket oldanak meg?” McKenna ezután viccelődött: “Mintha azt mondanád, hogy ‘Nem, ezt nem kellett volna mondanod!’. Megcsináljuk Tobeyval és Andrewval közösen egy furgonban, ahogy városról városra járnak!”

A pletykák máris arról szólnak, hogy Maguire és Garfield visszatér még a Multiverzumba a jövőben, például a Titkos Háború feldolgozása során, míg egyes rajongók meg vannak győződve arról, hogy valójában Garfield Pókembere fog harcolni Venommal a filmvásznon. Egy bitzos, izgalmas időszak előtt áll a Pókember, és a Nincs hazaút eszméletlen nagy sikere után sokkal többet látunk a karakterből az elkövetkező években.

Pókember: Nincs hazaút
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.