Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút előzetese után sokan egy másik nagy visszatérőre gyanakodtak, majd a 4K felbontás mindenre rácáfolt

Egy teória medölni látszik a Pókember: Nincs hazaút 4K-s előzetese utána.

Magyar idő szerint tegnap hajnalban mutatták be a várva várt Pókember: Nincs hazaút új előzetesét, amiben sorra vették nekünk a korábbi részek gonosztevőit. Majd történt egy apróbb hiba a brazil vágással, ami talán többet tárt fel az egyik jelenetről, igaz továbbra sem látjuk a karaktereket, de gyakorlatilag már mindenki tudja. Majd késő délután megjelent az előzetes nagyfelbontású, 4K-ás verziója, ami akár egy újabb teóriát is megerősíthetett volna.

A tegnap megjelent Pókember: Nincs hazaút című film új 4K-s verziója előzetese után megint szárnyra kaptak azok a hírek, miszerint a titokzatos “második” Zöld Manó is szerepelni fog a filmben. Azt már ugye tudjuk, hogy Willem Dafoe visszatér, de ha jobban megnézzük az új előzetest (és 2 perc 11 másodperchez tekerünk), akkor akcióban látjuk a James Franco által megformált Harry Osbornt a Sam Raimi rendező Pókember 3. részéből, vagy legalábbis úgy azt gondolnánk, de tévedünk.

A 2019-es Bosszúállók: Végjáték eltelt idő óta a Pókember: Nincs hazaút az egyik a legjobban várt szuperhősfilm, és nem csoda a film körüli óriási hype, hiszen a Multiverzum és a Pókverzum egyesül ebben a filmben, így érthető, hogy a rajongók alig várják, hogy mindent és mindenkit megtudjanak arról, hogy mi fog következni.

Nyilvánvaló, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures gondosan ügyel arra, hogy a három folytatás legnagyobb titkait titokban tartsa (már amennyire lehet manapság titkot tartani), de azok, akik azt hitték, hogy James Franco Harry Osbornját pillantották meg a legújabb trailerben, valószínűleg csalódni fognak. Az előzetes 4K formátumban bemutatott verziója tiszta vizet önt a teóriával kapcsolatban, és tisztán kivehető, hogy a kérdéses jelenetben nem Franco, hanem valójában Willem Dafoe Norman Osbornját látjuk elrepülni.

Az egy jó kérdés, nem tudjuk megmondani, mi vezet oda, hogy a Zöld Manó új ruhát kap (vagy a védjegyévé vált maszk helyett szemüveget), de ez a felvétel megegyezik egy kiszivárgott fotó a jelmezről, ami nem is olyan régen bejárta a világhálót.

“A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Total
23
Shares
Previous Article
Szellemirtók - Az örökség

Szellemirtók - Az örökség kritika

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaút forgatása közben néha átírták a forgatókönyvet

Related Posts