Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút brazil előzetese néhány furcsaságot, amit aligha szerettek volna megmutatni

Ki az a láthatatlan erő, ami egy jobbegyenessel kiüti a Gyíkot az előzetesben?

Ma hajnalban több hetes várakozást követően a Sony Pictures úgy döntött, hogy bemutatja a Pókember: Nincs hazaút új előzetesét. Az előzetes a film gonosztevőire van kihegyezve, sorre veszi a más univerzumokból visszatérő nemeziseket, köztük a Zöld Manó, Doctor Octopus, a Homokember, a Gyík, Elektró, és ki tudja még, hogy kik tűnnek fel, hiszen bőven akadnak kérdések az új előzetes után, legalábbis erre lehet következtetni a trailer ma hajnalban megjelent brazil verziójából. A brazil változat csak egy nagyon rövid részletet tartalmaz az új felvételekből, de annál beszédesebbet.

Végre bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film új előzetesét, és bár ezúttal sem erősítették meg a sok rajongó által remélt nagy visszatéréseket – gondolunk itt Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepére a filmben -, de láthattuk, ahogy Tom Holland falmászója összecsap a Multiverzumban élő Baljós Hatos formáció öt tagjával.

A Sony Pictures hivatalos brazil Twitter-oldalán debütált előzetes változata azonban mindenesetre egy kicsit más, és bár csak körülbelül két másodpercnyi plusz felvételről beszélünk az eredeti változathoz képest, ez a pár extra képkocka nagyon is sokatmondóra sikerült. Egy ponton azt látjuk, ahogy Pókember ráveti magát az ellenfelekre, de a trailer brazil verziója (ugorjunk az 54:00 másodperc körüli részhez) többet mutat ebből a harcből, és elég egyértelműnek tűnik, hogy a Gyíkot egy láthatatlan ellenfél arcon vágja/rúgja. Tehát vagy Sue Stormnak lesz egy cameo jelenete a filmben, vagy a trailert úgy vágták meg, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembereit eltávolították a felvételről. A Fantasztikus Négyes garantáltan érkezni fog a tavalyi bejelentés értelmében, és történetesen éppen Jon Watts rendezőre bízták a filmet, de meglepődnénk, ha tényleg Láthatatlant látnánk ebben a jelenetben. Sokkal hihetőbb, hogy a korábbi két Pókembert rejtegetik a kíváncsi szempárok elől, és a kész filmben minden bizonnyal egy hatalmas csapattá állnak össze a végső ütközetben.

És akkor a szóban forgó jelenetre kiragadva az előzetesből. Ez persze még nem jelent semmit, de akkor is érdekes, hogy az előzetes amerikai változatában megvágják a jelenetet, mintha rejtegetni szeretnének valakit. Az is szemet szúrt sokaknak, hogy a három gonosztevő egy hős felállásban rontanak egymásra, csak éppen párosításról lefelejtették Garfield és Maguire hőseit.

Sőt, mutatunk még jobbat. Emlékezték még a nagy őszi szivárogtatásra, amikor valaki képeket osztott meg Garfieldről és Maguire-ről a Nincs hazaút pótforgatásáról? A díszlet kísértetiesen hasonlít az előzetesben látott jelenetre.

“A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

A Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút előzetese sorra mutatja be a látogatókat minden univerzumból

Next Article

Elkészült a Gladiátor 2 forgatókönyve

Related Posts