Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút brazil előzetese néhány furcsaságot, amit aligha szerettek volna megmutatni
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút brazil előzetese néhány furcsaságot, amit aligha szerettek volna megmutatni

Ki az a láthatatlan erő, ami egy jobbegyenessel kiüti a Gyíkot az előzetesben?

173
Pókember: Nincs hazaút

Ma hajnalban több hetes várakozást követően a Sony Pictures úgy döntött, hogy bemutatja a Pókember: Nincs hazaút új előzetesét. Az előzetes a film gonosztevőire van kihegyezve, sorre veszi a más univerzumokból visszatérő nemeziseket, köztük a Zöld Manó, Doctor Octopus, a Homokember, a Gyík, Elektró, és ki tudja még, hogy kik tűnnek fel, hiszen bőven akadnak kérdések az új előzetes után, legalábbis erre lehet következtetni a trailer ma hajnalban megjelent brazil verziójából. A brazil változat csak egy nagyon rövid részletet tartalmaz az új felvételekből, de annál beszédesebbet.

Végre bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film új előzetesét, és bár ezúttal sem erősítették meg a sok rajongó által remélt nagy visszatéréseket – gondolunk itt Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepére a filmben -, de láthattuk, ahogy Tom Holland falmászója összecsap a Multiverzumban élő Baljós Hatos formáció öt tagjával.

A Sony Pictures hivatalos brazil Twitter-oldalán debütált előzetes változata azonban mindenesetre egy kicsit más, és bár csak körülbelül két másodpercnyi plusz felvételről beszélünk az eredeti változathoz képest, ez a pár extra képkocka nagyon is sokatmondóra sikerült. Egy ponton azt látjuk, ahogy Pókember ráveti magát az ellenfelekre, de a trailer brazil verziója (ugorjunk az 54:00 másodperc körüli részhez) többet mutat ebből a harcből, és elég egyértelműnek tűnik, hogy a Gyíkot egy láthatatlan ellenfél arcon vágja/rúgja. Tehát vagy Sue Stormnak lesz egy cameo jelenete a filmben, vagy a trailert úgy vágták meg, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembereit eltávolították a felvételről. A Fantasztikus Négyes garantáltan érkezni fog a tavalyi bejelentés értelmében, és történetesen éppen Jon Watts rendezőre bízták a filmet, de meglepődnénk, ha tényleg Láthatatlant látnánk ebben a jelenetben. Sokkal hihetőbb, hogy a korábbi két Pókembert rejtegetik a kíváncsi szempárok elől, és a kész filmben minden bizonnyal egy hatalmas csapattá állnak össze a végső ütközetben.

És akkor a szóban forgó jelenetre kiragadva az előzetesből. Ez persze még nem jelent semmit, de akkor is érdekes, hogy az előzetes amerikai változatában megvágják a jelenetet, mintha rejtegetni szeretnének valakit. Az is szemet szúrt sokaknak, hogy a három gonosztevő egy hős felállásban rontanak egymásra, csak éppen párosításról lefelejtették Garfield és Maguire hőseit.

Sőt, mutatunk még jobbat. Emlékezték még a nagy őszi szivárogtatásra, amikor valaki képeket osztott meg Garfieldről és Maguire-ről a Nincs hazaút pótforgatásáról? A díszlet kísértetiesen hasonlít az előzetesben látott jelenetre.

“A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

A Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.