Főoldal Filmek A Pókember 4. állítólagos új rendezőpárosától nem állnak távol a szuperhősök
Filmek

A Pókember 4. állítólagos új rendezőpárosától nem állnak távol a szuperhősök

Keresik Jon Watts utódját a Pókember 4. irányítására vagy már meg is találták.

330
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

A következő részt már rég bejelentették, a forgatókönyvön is dolgoznak, sőt, a hírek szerint ősszel a forgatás is kezdetét venné, de eddig a pontig még nem találták meg a rendezőt. A Marvel Studios és a Sony Pictures továbbra is keresi Jon Watts utódját a cím nélküli Pókember 4. irányítására, és a hírek szerint most a Bad Boys: Mindet vagy többet rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah is esélyesek a posztra.

Korábban már dolgoztak a Marvel Studios-szal a Ms. Marvel című sorozaton, miután ők rendezték a kritikusok által elismert Disney+ sorozat pilot (vagyis első) epizódját és fináléját. Ezt követően átmentek a (régi) DC Univerzumba, ahol Batgirl volt a projektjük, de gyakorlatilag semmit nem láttunk a kész filmből, ugyanis a filmet a Warner Bros. Discovery adóleírásként törölte végleg.

A ComicBook internetes hírportálnak nyilatkozva El Arbi és Fallah reagáltak a pletykákra. „Ez a semmiből jött, mert itt vannak a Sony főnökei, és nem mondtak nekünk semmit!” – viccelődött El Arbi, mielőtt Fallah hozzátette: „Szuper nagy rajongója vagyok a Pókembernek, szóval el tudjátok képzelni, amikor olvastam ezt, azt gondoltam: ‘Hű – ez menő lenne.'”

A páros dolgozott együtt a Pókember: Hazatérés sztárjával, Michael Keatonnal a Batgirl-filmen. Amikor az oldal felvetette, hogy visszahozhatnák Keselyűként Keatont a filmben, a direktorpáros egyetértettek abban, hogy ez jó ötlet lenne. Adil viccelődött: „Mostantól mindent Michael Keatonnal fogunk csinálni.”

Peter Parker először a Pókember: Hazatérésben mérkőzött meg Adrian Toomessal/Keselyűvel. A gonosztevő, akinek sérelmei voltak a Vasemberrel szemben, amiért elvesztette a munkáját. A gonosztevő saját bűnszervezetet állított fel, és a Bosszúállók után megmaradt idegen technológiából fegyvert kovácsoltak, s árulták azokat a feketepiacon. Keselyű megtudta, hogy ki valójában a Pókember, de nem árulta el, a film végén miután legyőzte Pókember, börtönbe zárták.

Tavaly novemberben arról szóltak a pletykák, hogy Michael Keaton visszatér a folytatásra – és már szerepet szántak neki a Pókember: Nincs hazaútban is, de ismeretlen okokból kivágták. A karakter a Pókember: Hazatérés után visszatért a Morbius stáblista alatti jelenetében, de ennek okát máig nem tudjuk, mire volt jó és mit szeretett volna ezzel elérni a Sony Pictures a saját Pókember nélküli univerzumában.

GettyImages 1399340269
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.