Wide Screen
Image default
Filmek

A Paramountnál landoltak Damien Chazelle következő filmjének jogai

A Whiplash, a Kaliforniai álom, és Az első ember direktora új filmjével ismét a huszadik századba repít vissza minket.

A Variety értesülése szerint Damien Chazelle következő, Babylon című filmje a Paramount stúdiónál fog elkészülni, a bemutató dátumát pedig 2021 december 25-re tűzték ki. A megjelenés ideje pedig minden bizonnyal arra utal, hogy Chazelle legújabb alkotásával ismét komoly Oscar-esélyesként kell majd számolnunk.

A két főszerepre a hírek szerint Emma Stone és Brad Pitt a legnagyobb esélyesek. Előbbi a Kaliforniai álom után újra együtt dolgozhatna a direktorral, utóbbi viszont most először forgathatna Hollywood új generációjának egyik legtehetségesebb tagjával.

A film a hírek szerint azt a korszakot fogja megjeleníteni, mikor még hasonló arányban készültek néma-és hangos filmek, a történet során fikciós és a valóságból átvett karakterek egyaránt megjelennek majd.

Producerként tevékenykedik majd a film munkálatai során Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Tobey Maguire, és Marc Platt. Adam Siegel, és Helen Estabrook executive producerként vesznek részt a film munkálataiban.

A Babylont tehát valamikor 2021 legvégén láthatjuk, Damien Chazelle azonban az utóbbi hónapokban sem tétlenkedett, hamarosan a Netflixen jelentkezik The Eddy című sorozatával.

Még több a témában...

Az Oscar esélyes Kaliforniai álom szinkronos előzetest kapott

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Volt egyszer egy… Hollywood

Kurdics Zoltán Gábor

Brad Pitt David Fincher rendezőt szeretné a World War Z 2 élére

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább