Főoldal Filmek A Paramount Pictures megtalálta az új Cloverfield rendezőjét
Filmek

A Paramount Pictures megtalálta az új Cloverfield rendezőjét

Jön a Cloverfield következő filmje, és már rendezőt is kapott.

329
Cloverfield

A bejelentésre a Top Gun: Maverick című filmjének sikere után került sor. A Paramount Pictures még 2018-ban mutatta be a The Cloverfield Paradox című filmet, azóta pedig többször is hallani lehetett egy új részről, de csak most jelentették be, hogy ki veszi kézbe a projektet. A Deadline adta hírül, hogy a stúdió Babak Anvari rendezőre bízza a következő részt, aminek forgatókönyvén Anvari, J.J. Abrams és Joe Barton dolgozik.

Hannah Minghella és Jon Cohen producerként vesz részt a projekten, míg Bryan Burk, Matt Reeves és Drew Goddard executive producerként dolgozik a franchise következő részén. Részleteket nem osztottak meg az új Cloverfield-filmről, vagyis még nem tudni, hogy a film közvetlen folytatás lesz-e, vagy egy új spin-off a 10 Cloverfield Lane és a The Cloverfield Paradox mintájára.

Babak Anvari nevéhez a 2016-os Under the Shadow című horrorfilm fűzódik, és executive producerként dolgozott a Hulu eredeti Monsterland című sorozatán. Nemrégiben a Netflix kérésére ő forgatta az I Came By című filmet, amiben George Mackay, Kelly Macdonald és Hugh Bonneville a főszereplők.

Az eredeti Cloverfieldet Matt Reeves rendezte, aki most visszatér a franchise új részéhez, igaz producerként teszi mindezt, mellette a Cloverfield-filmek oszlopos ember, J.J. Abrams is visszatér. A legutóbbi két Cloverfield-filmet más-más cím alatt fejlesztették, és csak a marketingkampányok idején derült ki, hogy az új filmek a Cloverfield-univerzumban játszódnak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Nem az lesz a Cloverfield 4., amiről azt hittük

J.J. Abrams megerősítette, hogy úton van a Cloverfield 4., de nem az...

J.J. Abrams
Filmek

J.J. Abrams elmondása szerint a Cloverfield 4 egy őrült film lesz

Még csak most mutatták be a The Cloverfield Paradox című filmet, de...