Top Gun: Maverick

A Paramount Pictures durván eltolta a Top Gun: Maverick, Mission: Impossible 7. és a Jackass Forever bemutatóit, idén nem mutat be semmit már a stúdió

A stúdió idén már nem fog nagy filmet bemutatni a mozikban.

Mindez azt jelenti, hogy a várva várt Top Gun folytatását három évvel azután fogják bemutatni, mint azt eredetileg tervezték (2019 júliusa). De nemcsak emiatt szomorkodhatnak a rajongók, hiszen a stúdió gyakorlatilag minden nagy mozifilm bemutatójáról letett idén, nem fognak bemutatni semmit már 2021-ben. Ennek értelmében a Top Gun: Maverick mellett a Jackass Forever és még a Mission: Impossible 7. is hátrébb került a naptárban.

A döntést azután hozták meg, hogy múlt héten olyan nagy sikert aratott a Top Gun: Maverick klipje a CinemaCon paneljén, s ez magával rántott másik két nagy filmet is. A Mission: Impossible 7. amúgy sem került volna mozikban 2021-ben, azonban 2022 első felében szerették volna bemutatni, így viszont majdnem pontosan egy évet kell várnunk Tom Cruise hajmeresztő mutatványaira. Sőt, a Jackass Forevert is több hónappal hátrébb tolták, pedig azt októberben tűzték volna műsorra.

A Mission: Impossible franchise hetedik részét 2022. május végén tervezték bemutatni, helyette csak 2022. szeptember 30-án kerül a mozikba. A megüresedett Memorial Day hétvégén fogják bemutatni a Top Gun második részét, miközben a Jackass 4. részét 2022. február 4-én debütál, szemben az idei október 22-ei időponttal.

Mindez azt jelenti, hogy a hátralévő időben a Paramount Pictures nem jelentett meg egy filmet sem 2021-ben. A döntést hátterében természetesen a sokkal fertőzött és gyorsabban terjedő COVID-19 delta variánsa áll. A stúdió célja nem más ezzel a döntéssel, minthogy nagyobb közönséget szólítson meg az új alkotásokkal, s ezt csak úgy tehetik meg, ha 2022-re halasztják a filmeket, és ezzel még megadják maguknak azt lehetőséget is, hogy Tom Cruise két filmjével tényleg kasszát robbantsanak.

Ahogy már korábban a stúdió megerősítette, a Paramount+ streamingszolgáltató nem opció, Tom Cruise alkotásait csak és kizárólag a mozikban fogják bemutatni, nem pedig online.

Total
1
Shares
Previous Article
Alien

Sigourney Weaver meg akarta csinálni Neill Blomkamp Alien 5. filmjét, de a Fox nem

Next Article
Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája producere elárulta, hogy a Gyűrűk valójában miért nem gyűrűk a filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!