Főoldal Előzetesek A Netflix megosztotta Zack Snyder űreposzának, a Rebel Moon utolsó előzetesét
Előzetesek

A Netflix megosztotta Zack Snyder űreposzának, a Rebel Moon utolsó előzetesét

A Star Warsnál is nagyobb lehet a Rebel Moon? Döntsd el, miután megnézted az új előzetest.

2.7k

A Geeked Week lezárásaként a Netflix elhozta Zack Snyder Rebel Moon című filmjének új előzetesét. A streaming szolgáltató augusztus végén mutatta be az első nagy előzetest, bő egy hónappal a premier előtt pedig elérhető az utolsó trailer. A készítők tényleg nem vicceltek, egészen nagyszabású kalandnak ígérkezik a franchise.

A Rebel Moon első részét karácsonykor fogják bemutatni, a folytatásra pedig 2024 tavaszáig várnunk kell, akkor érkezik a lezárás. Snyder egy korábbi interjúban kifejtette, hogy miért kellett két részre bontani a történetet. A játékfilm mellett a Netflix és Snyder egy videójátékot is fejlesztett a franchise-hoz, továbbá egy előzmény képregénysorozatot és egy hamarosan megjelenő animációs sorozatot, amelyek mind a Rebel Moon univerzumban játszódnak.

A Rebel Moon: Part One: A Child of Fire-ben (Első rész: A tűz gyermeke), amikor egy békés település az univerzum legtávolabbi pontjain található holdon veszélyeztetve érzi magát a zsarnoki Balisarius régens seregeivel szemben, Kora (Sofia Boutella), a falusiak között élő titokzatos idegen válik a túlélésük legnagyobb reményévé. Azzal a feladattal bízzák meg, hogy találjon olyan képzett harcosokat, akikkel szövetkezve felvehetik a harcot az Anyavilág elleni küzdelemben. Kora harcos csapatot épít a kívülállókból, lázadókból, parasztokból és hadiárvákból az univerzum más világaiból, akiknek közös a megváltás és a bosszú iránti igényük. Miközben egy egész Birodalom árnyéka nehezedik az univerzum legtávolibb holdjára, a hősök új serege alakul meg.

A Rebel Moon lesz Snyder saját Star Wars-univerzuma

Snyder saját Star Wars-univerzumot készül építeni a Rebel Moon-nal. Eredetileg a Lucasfilmnek évekkel ezelőtt tett javaslatot, ám a stúdió elvetette azt, és most annak alapján készül a Netflix űreposza.

Boutellával szemben Djimon Hounsou, aki az Imperium egykori társát, Titus tábornokot alakítja majd, ő segít Korának a hadsereg ellen vezetni a harcosok szedett-vedett csapatát. A szereplőgárda olyan más sztárokkal van tele, mint például Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, E. Duffy, Anthony Hopkins és Jena Malone.

Rebel Moon első részét 2023. december 22-én fogja bemutatni a Netflix.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.