Főoldal Filmek A Mortal Kombat 2. kulisszák mögötti fotóján megnézhetjük, milyen lesz Karl Urban Johnny Cage szerepében
Filmek

A Mortal Kombat 2. kulisszák mögötti fotóján megnézhetjük, milyen lesz Karl Urban Johnny Cage szerepében

Johnny Cage is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában.

255
Karl Urban

A The Boys sztárja, Karl Urban megszabadult a szakállától, hogy eljátssza Johnny Cage szerepét a készülő Mortal Kombat 2. című filmben. A színész szerepéről már korábban olvasni lehetett, ám most először nézhetjük meg, hogy milyen lesz a videójáték-sorozat kissé ellenszenves szereplőjének élőszereplős alakja.

Hollywood megbénult két napja a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjainak köszönhetően, és várhatóan sok más filmes és sorozatos produkciókhoz hasonlóan a Mortal Kombat 2. forgatása is leáll. Nem sokkal a sztrájk kezdete előtt azonban a NetherRealm Studios vezetője, Ed Boon a Twitteren megosztotta az első képet Karl Urbanról, mint Johnny Cage. A képről nem derült ki, hogy a színész jelmezt visel a képen, vagy civilben pózol, ám többen arra számítanak, hogy a karakter élőszereplős alakja egy lecsúszott hollywoodi kaszkadőr lesz.

Az első film a világjárvány csúcspontján debütált, de még így is sikeres volt a kasszáknál. A legfontosabb, hogy gyorsan a Max (az HBO Max utódja) egyik legnézettebb műsora volt a megjelenés pillanatában, és mindezt úgy sikerült elérnie, hogy a filmet egyszerre vetítették a mozikban és online. Több se kellett a stúdiónak, hogy elkészítse a folytatást, hiszen a számok igazolták, hogy a nagysikerű videójáték több karakterét is szeretnék élőszereplős alakban látni.

A film főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Josh Lawson mint Kano, Mehcad Brooks mint Jackson “Jax” Briggs, Tadanobu Asano mint Raiden, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Noob Saibot, Hiroyuki Sanada mint Scorpion, Martyn Ford mint Shao Kahn, Desmond Chiam mint King Jerrod, Ana Thu Nguyen mint Queen Sindel és Damon Herriman mint Quan Chi. Az új szereplők között szerepel Urban mint Johnny Cage, Tati Gabrielle mint Jade és Adeline Rudolph mint Kitana.

A Holdlovag vezető írója, Jeremy Slater írta a forgatókönyvet, míg a rendezői székben ismét Simon McQuoid ül. A filmhez megjelent rövid leírás szerint “a folytatás folytatja egy csapat szedett-vedett, a harcművészetekben jártas harcos történetét, akik a Földi Birodalomban ismert valóságunkat védik a Külvilággal szemben”.

A Mortal Kombat 2. premierjét még nem jelentették be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?

Mortal Kombat 11
Filmek

A Mortal Kombat 2. újabb nagy rajongói kedvencet mutat be élőszereplős formában

A rajongók kedvében járnak a készítők, minden kedvencet bemutat a Mortal Kombat...