Moon Knight

A Moon Knight kiszivárgott forgatási fotói után itt egy koncepciós rajz, ami még részletesebben bemutatja az antihőst

Bár a Holdlovag-sorozatot hónapok óta Budapesten forgatják, eddig még nem sikerült lencsevégre kapni Oscar Isaac karakterét jelmezben. Egészen tegnapig, amikor két forgatási kép is kiszivárgott a stúdió legnagyobb bánatára a sorozat címszereplőjéről, ma pedig egy koncepciós tervet kaptunk, ami lényegesen jobban megmutatja Holdlovag kosztümjét.

Sokan meglepődtek a tegnapi képek után, hogy a Marvel Studios mennyire képregényhű jelmezt tervezett a karakternek. Noha ezt már nem lehet elmondani a koncepciós tervről, az ugyanis tetőtől talpig eltér Holdlovag megszokott jelmezétől. Marc Spector öltözéke mindenféle csodakütyütől és taktikai eszköztől mentés, s inkább egy „múmia” stílusú jelmezt dolgoztak ki. Ez a megközelítés közelebb áll az antihős egyiptomi gyökereihez is. Sőt, arról is pletykálnak, hogy természetfeletti irányba viszik a sztorit, és várhatóan Werewolf by Night is megjelenik majd az adaptációban. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a Marvel Studios valami egészen más és rendhagyó dologra készül a sorozattal, és Isaac fenomenális lesz ebben a jelmezben.

A képregények szerelmeseinek aligha kell bemutatnunk a Holdlovag származását, aki az egykori tengerészgyalogos a Bushman nevű zsoldosvezér jobbkeze volt, akivel Egyiptom és Szudán határában portyáztak. Mikor Spector rájött, hogy a rossz oldalon áll, fellázadt Bushman ellen, aki ezért a férfit a sivatag közepén hagyta, hogy a hőség végezzen vele. Spectornak az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

A sorozat még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón. Idén már három sorozatot bemutattak, januárban a WandaVision, tavasszal A Sólyom és a Tél Katonája, majd nyár elején a Loki, most pedig a What If…? animációs sorozat pörög. Idén még érkezik a Sólyomszem, és úgy volt, hogy Ms. Marvel is bemutatkozik, de valószínűleg csak jövő év elején ismerhetjük meg Marvel Kapitány legnagyobb rajongóját.

Total
5
Shares
Previous Article
Szörnyella

Emma Stone megegyezett a Disneyvel, és visszatér a Szörnyella folytatásában

Next Article
Marvel Kapitány

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Nick Fury visszatér a The Marvels folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!