Wide Screen
Image default
Filmek

A Marveltől 10 új képet kaptunk a Marvel Kapitányból

A Marvel Studios összesen 10 darab új képet mutatott be a márciusban érkező Marvel Kapitányból.

A Marvel Studios összesen 10 darab új képet mutatott be a márciusban érkező Marvel Kapitányból.

Már nagyon közel a Marvel Kapitány bemutatója, s ezt érzi a Marvel Studios is, és begyújtotta a kampány rakétáit. Most éppen új képeket posztolt a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilmjéből, csakhogy kellően felfokozza az izgalmat a hétfő hajnalban érkező új tévészpotra. Sajnos ezúttal Star Wars: Episode IX trailer nélkül kell végignéznünk az Amerikaifutball-szövetség döntőjét a Patriots és a Rams között, viszont a Rey és Kylo Ren párharca helyett új Marvel Kapitány és Bosszúállók: Végjáték előzetest látunk az 53. Super Bowl nagyszünetében – legalábbis az eddigi hírek szerint.

Nem olyan régen mutatták be a Marvel Kapitány új előzetesét, ami már önmagában elég volt ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a március 7-ei bemutatót, erre most egy rakás új képpel lepték meg a rajongókat, ahol egészen közeli képet kaptunk a film rosszfiúiról, a Skrullokról, de Carol Danvers (Brie Larson) kisasszonyt is látjuk a Kree harcosok zöld jelmezében, de a képregényekből ismert kék és piros ruhában is, Ronan (Lee Pace) is visszatér A galaxis őrzői után – vagyis még azelőtt, hogy az Őrzők összetűzésbe kerültek volna vele -, a Starforce kommandó vezetőjét, Mar-Vellt (Jude Law) és az elit kommandó többi tagját is.

Anna Boden és Ryan Fleck társrendező vezetésével készült Marvel Kapitány cselekménye 1995-ben játszódik majd, amikor a főhős visszatér a Földre, és találkozik a kissé hitét vesztett Nick Fury ügynökkel. A páros nyomozásba fog, hogy kiderítsék Carol Danvers múltját, ki ő valójában, hogyan tett szert ekkora erőre, miközben az univerzum egyik legrettegettebb ellenfeleivel, a Skrullokkal kerülnek összetűzésbe.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat