Főoldal Előzetesek A Marvelek utolsó nagy előzetesében egy Bosszúálló is feltűnik
Előzetesek

A Marvelek utolsó nagy előzetesében egy Bosszúálló is feltűnik

A Marvelek előzetese szerint minden megváltozik, amit eddig láttunk a Marvel Moziverzumban.

2.7k

A Marvel Studios a héten mutatja be a Marvel Moziverzum következő kozmikus utazását, de még mielőtt a Marvelek összefognának, hogy legyőzzék az univerzumot fenyegető ellenséget, a stúdió kiadott egy utolsó, lehengerlő előzetest a filmhez. A trailer egy mindent megváltoztató, a valóságot megdöntő kalandot ígér, és ha ez még nem lenne elég, akkor egy Bosszúálló is feltűnik benne.

Egy szörnyű intergalaktikus fenyegetést tár elénk a ma hajnalban bemutatott trailer, és egy valóságot megváltoztató kalandot ígér, amely mindent átír a Marvel Moziverzumban, ahogyan azt eddig ismertük. Az előzetesből nem derült ki, hogy ez mit is jelent pontosan, csak találgatni lehet, de arról sokat pletykáltak, hogy több nagy vendégszereplőt is felsorakoztat majd a produkció. A filmet a Bosszúállók: Titkos háború felvezetőjeként is szokás emlegetni, de az sem világos, hogy a két történet hogyan kapcsolódik majd egymáshoz.

Az előzetes megerősíti azt a pletykát, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés után Tessa Thompson valóban újra Valkűr szerepében lesz látható. Az egyik jelenetben tanáccsal látja el Carol Danvers-t (Brie Larson), bár nem öltözik harci felszerelésbe, így nem valószínű, hogy aktív résztvevője lesz a film főbb akciójeleneteinek. Többnyire korábbi felvételeket látunk az MCU legfontosabb állomásairól, a Bosszúállók sorsdöntő csatáiról, és Carol Danvers bemutatkozásáról.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kreektől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.