Főoldal Filmek A Marvelek új kedvcsinálójából kiderült, hogy egy váratlan szereplő is feltűnik majd
Filmek

A Marvelek új kedvcsinálójából kiderült, hogy egy váratlan szereplő is feltűnik majd

Egy váratlan szereplője is lesz a Marveleknek, és két tippünk is van rá, hogy ki.

529
Marvelek
Forrás: Marvel Studios

Hivatalosan kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik a Marvel Kapitány régóta várt folytatása, a Marvelek. A film sok szempontból fontos a Marvel Moziverzum jövőjére nézve, többek között bemutatja majd Carol Danvers alias Marvel Kapitány (Brie Larson), Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) és Monica Rambeau (Teyonah Parris) összefogását. Ahogy a Marvelek új tévészpotjából kiderül, lehet, hogy nem ők lesznek az egyetlen hősnők, akik feltűnnek a filmben.

A rövid promóciós videó, amely csendben, X-reklámként jelent meg a Marvel Studios hivatalos fiókján keresztül, azzal zárul, hogy Carol megjegyzi, hogy “felhívott egy barátot”. Ezt követően egy villanásra lehetünk figyelmesek, valaki megidézte a Bifrostöt, ez pedig nem jelent mást, minthogy egy asgardi is mejelenik majd a filmben. Ez a barát lehet akár Thor (Chris Hemsworth), akár Valkűr (Tessa Thompson).

Legvalószínűbb, hogy Valkűr ez a titokzatos szereplő, hiszen már a film bejelentése előtt arról ment a pletyka a rajongók között, hogy a filmben Carol és Valkűr között szerelmi szál van kibontakozóban.

“Aztán persze ott van a Brie/Tessa Thompson szerelmi szál, amiről megy a vita a rajongók között, és ezt jó látni” – mondta Mary Livanos, a Marvel Kapitány producere a ComicBooknak 2019-ben. “Olyan bájos és szórakoztató látni, hogy maguk a színészek is izgatottak a lehetséges a szerelmi szál miatt, így ez kreatív értelemben elgondolkodtató”.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kreektől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.