Főoldal Előzetesek A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

472

A Marvel Studios még augusztus végén mutatta be a harmadik nagy előzetest az ősszel érkező Marvelek című folytatáshoz. A 2018-as Marvel Kapitány folytatásában visszatér Carol Danvers, akihez csatlakozik a Disney+ sorozatának főszereplője Kamala Khan, valamint Monica Rambeau, és természetesen Nick Fury is, aki a Titkos invázió után ismét elhagyta a Földet.

A filmhez kiadott új előzetes amellett, hogy feleleveníti a három hős korábbi kalandjainak eseményeit, rengeteg izgalmas új felvételt is tartalmaz. A Marvel Kapitány, a WandaVízió és a Ms. Marvel felvételei mellett új jeleneteket is kapunk az MCU közelgő folytatásából. A teaser előzetesben láthatjuk, ahogy Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) és Kamala Khan (Iman Vellani) útjai keresztezik egymást, és megtanulnak csapatként dolgozni. Azt is láthatjuk a lenti videóban, hogy Danvers és Rambeau először találkoznak egymással, miután Monica elvesztette édesanyját, és a feszültség tapintható a két hős között.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kreektől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.