Főoldal Filmek A Marvelek első előzetesében láthattuk Zawe Ashton és Daniel Ings gonosztevőit
Filmek

A Marvelek első előzetesében láthattuk Zawe Ashton és Daniel Ings gonosztevőit

A Marvelek előzetesében a két főgonoszt is bemutatták, és kikkel harcolnak a Marvelek?

43
Marvelek

A Marvel Studios hosszú várakozást követően tegnap végre bemutatta a Marvelek első előzetesét, ami egyben leleplezte Zawe Ashton és Daniel Ings gonosztevőit is. Igen, a Marvel Kapitány folytatásában egyszerre két gonosztevővel is fel kell venniük a harcot a Marveleknek.

A teaser trailer alapján a folytatás egy csavaros vígjátéknak is ígérkezik. Carol Danvers ismét a Kree Birodalommal találja magát szemben, Zawe Ashton pedig vélhetően az új uralkodójukat alakítja majd. Elvégre egy Ronan the Accuseréhez hasonló kalapáccsal hadonászik, és arra is felfigyelhettünk, hogy Ms. Marvel karperecéhez hasonló ékszert visel, ami szuperképességekkel ruházta fel a tinédzsert.

A Disney megerősítette, hogy Ashton karakterét Dar-Benn-nek hívják, amiről már sokat pletykáltak a megjelenés előtt. Egy viszonylag új karakterről van szó, akiről sokat nem olvashattunk a képregényekben. Dar-Benn először az 1991-es Silver Surfer #53-ban tűnt fel, és Ael-Dan mellett a Kree Birodalom közös császára volt, mielőtt a következő évben a Bosszúállók #345 számában a Deathbird megölte volna.

Azt is megerősítették, hogy Daniel Ings kapta Ty-Rone szerepét, aki egy Kree tanácsadó, akit tudomásunk szerint a Marvel Moziverzum miatt alkottak meg a készítők, eddig erről a karakterről nem olvashattunk a kockásokban.

Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány visszaszerezte identitását a zsarnoki Kree-től, és bosszút állt a Legfelsőbb Intelligencián, de a következményekkel nem számolt, ezért Carol egy destabilizált univerzumban találja magát. Amikor a feladatai miatt egy rendellenes féregjáratba kerül, amely egy Kree forradalmárhoz kapcsolódik, az ereje összefonódik a Jersey City-i szuperrajongó Kamala Khan, alias Ms. Marvel és Carol elhidegült unokahúga, a most már S.A.B.E.R. űrhajósaként dolgozó Monica Rambeau kapitány erejével. A triónak össze kell fognia, és megtanulniuk együtt dolgozni, hogy “A Marvelek” néven megmentsék az univerzumot.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.