Főoldal Előzetesek A Marvelek előzetese összehozza az MCU eddigi legőrültebb csapatát egy pokolian szórakoztató kalandra
ElőzetesekBREAKING

A Marvelek előzetese összehozza az MCU eddigi legőrültebb csapatát egy pokolian szórakoztató kalandra

Nem kellenek ide Bosszúállók, ez a három hős az univerzumot készül megmenteni.

46

A Marvel Studios hosszú várakozást követően végre közzétette a Marvelek című film első trailerét, és az első képsorok alapján ez lehet a Marvel Moziverzum egyik legőrültebb és legszórakoztatóbb összefogása, amire a Galaxis Őrzői óta nem volt példa. Az előzetesében Marvel Kapitány, Ms. Marvel és Spectrum mellett még több ismerős arc is visszatér.

Miután a mai napon a Good Morning America című műsorban bemutatták, a Marvel Studios a videómegosztó-portálokon is kiadta a film első előzetesét. Az már most megerősítést nyert, hogy a trió az erejüket használva helyet cserél, és ez rengeteg bolondos kalamajkához vezet. Eközben visszatér Goose – Marvel Kapitány macskája az első részből -, és láthatjuk, ahogy Nick Furynak nem a júniusban érkező Titkos invázió lesz az utolsó kalandja.

Sőt, létrehozott egy Föld feletti orbitális bázist, a S.A.B.E.R. űrállomást, amely nagyon hasonlít a képregényekben szereplő S.W.O.R.D. bázisára. A szervezet létezése a képregények után a filmes univerzumban is megerősítést nyert a WandaVízió után, a folytatásban pedig teljesen új névvel és külsővel kaphat szerepet.

A videóban láthatjuk továbbá, ahogy Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány visszaszerezte identitását a zsarnoki Kree-től, és bosszút állt a Legfelsőbb Intelligencián, de a következményekkel nem számolt, ezért Carol egy destabilizált univerzumban találja magát. Amikor a feladatai miatt egy rendellenes féregjáratba kerül, amely egy Kree forradalmárhoz kapcsolódik, az ereje összefonódik a Jersey City-i szuperrajongó Kamala Khan, alias Ms. Marvel és Carol elhidegült unokahúga, a most már S.A.B.E.R. űrhajósaként dolgozó Monica Rambeau kapitány erejével. A triónak össze kell fognia, és megtanulniuk együtt dolgozni, hogy “A Marvelek” néven megmentsék az univerzumot.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

A Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Microsoft Activision Blizzard
BREAKINGJátékok

A brit versenyhivatal jóváhagyta a Microsoftnak az Activision Blizzard felvásárlását

A CMA döntésével az utolsó akadály is elhárult, hogy az Activision Blizzard...

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...